Vizitator maronzet Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Va salut pe toti, stie cineva daca se pot schimba doar rulmentii pe fata la un Pathfinder ? Masina e fabricatie 2007, 6 viteze cutie manuala. La reprezentanta acesti rulmenti se vand doar incorporati in butuc si cu senzori ABS, costa in jur de 510 EURO/Buc. Azi am contactat un magazin piese auto si lor le da programul ca se pot schimba, rulmentii singuri (2 pe o parte zic ei)costa doar 60 EURO/buc. La service un mecanic mi-a spus ca nu se pot schimba rulmentii decat cu cei originali...asa ca sunt tare confuz, poate ma ajuta cineva cu informatii. Merci....in avans Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Schimbare rulmenti fata Nissan Pathfinder Va salut pe toti, stie cineva daca se pot schimba doar rulmentii pe fata la un Pathfinder ? Masina e fabricatie 2007, 6 viteze cutie manuala. La reprezentanta acesti rulmenti se vand doar incorporati in butuc si cu senzori ABS, costa in jur de 510 EURO/Buc. Azi am contactat un magazin piese auto si lor le da programul ca se pot schimba, rulmentii singuri (2 pe o parte zic ei)costa doar 60 EURO/buc. La service un mecanic mi-a spus ca nu se pot schimba rulmentii decat cu cei originali...asa ca sunt tare confuz, poate ma ajuta cineva cu informatii. Merci....in avans Eu am incercat toate variantele sa evit sa platesc 800 eur pe 2 rulmenti de spate si din pacate dupa 2 spatamini de incercari cu strungari am ajuns la concluzie ca butucul are perete asa subtire ca nu mai incape si un rulment complet cu inel interior si ext.Pana la urma am luat aceeasi varianta doar ca am gasit la 200 euro buc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator maronzet Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Schimbare rulmenti fata Nissan Pathfinder Merci pentru raspuns. De unde i-ai luat pana la urma ? Inca nu am gasit sub 480 euro bucata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate