arcasul Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Am citit undeva ca grupurile de IMS sunt identice, fata cu spate, desi la montare cel de fata vine invers (canelul de ungere este in partea de sus, pe dos fata de cel de spate). Acest fapt aduce cu el mai multe dezavantaje, de la uzura prematura la ungerea deficitara. Un prieten mi-a spus ca grupurile de TV de fata au canelurile coroanei orientate in directia opusa celor de spate (la fel si cele de ARO fata), ceea ce le face sa functioneze mult mai bine, cu o uzura mai mica si o rezistenta mai mare in timp. De asemenea, carcasa este diferita, fiind similara celei de spate (canelul de ungere vine in partea de jos). Nelamuririle mele sunt legate de faptul cum au fost montate aceste grupuri de fata de uzina?! Pe dos (ca la IMS) sau cum zice amicul meu ca sunt la TV? Exista grupuri de IMS si TV numai de fata sau sunt universale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO enu exista grupuri de tv de fata, sinurle grupuri speciale de fata sunt cele de aro, care, daca le demontezi si scoti coroana si pinionul, se pot monta in carcasa de spate si il montezi invers in punte eu asa stiu intradevar, exista probleme cu privire la grupurile de spate montate in fata, asa cum sunt la ims si tv, dar nu e legat deloc de ungere, ci este legat de curbura dintelui, care e intr-un sens pentru a fi mai rezistent la apasare iar grupurile de fata care sunt montate invers... sunt mai rezistente in marsalier :grin: totusi, datorita supradimensionarii, nu apar probleme, mai rar se rup dintii de la coroana si pnion, de obicei cedeaza satelitii planetari , care nu conteaza cum se invarte grupul, dar care, odata sparti...o sa fie prinsi intre coroana si pinion si macina tot forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Sateliti nu se potrivesc de la alte auto, mai rezistenti?! Deci cumva problema s-ar rezolva cu o coroana si un pinion de atac de aro de fata! Dar cum sa montezi grupul invers? Ca nu intra in punte decat intr-un fel, pe canelurile alea din oala de la punte. Nu pot fi montate la 180 de grade, ca nu intra decat prin decuparile in cauza si nici nu pot fi rotite dupa intreducere, din cauza prezoanelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO diametrul coroanei la cele de fata sunt putin mai mici, in plus, inafara de 7/36 care eu stiu ca sunt cele mai mari ca iametru (si au nevoie de crestaturile alea) celelate intra fara crestaturi, pt ca sunt putim mai mici toate, si cele de fata si cele de spate, de aceea e usor sa te si incurci.. in plus, nu cred ca cele 2 crestaturi ar fi problema sa le faci...daca nu te descurci sa il bagi la loc, sunt banale dar nu cred ca merita efortul, mai bine iei un grup montatt gata cu tine in teren si oricare se sparge, fata sau spate, ilschimbi pe loc... nu ai cum sa pui sateliti de la alte masini, dar poti sa faci tu altii, eventual din zahar ars ..:ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Din ce stiu M-ul original era cu reductor si grup fata pe stanga iar sensul de rotatie la cardanul fata e invers decat la Aro ceea ce face ca dintii pinioanelor si coroanelor de grup 7x36 fata -spate sa fie la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO nu este adevarat ims ul original NU are reductor, are doar cutie de transfer cu 2x4 si 4x4 sensul de rotatie este nromal, motiv pentru care se poate pune o cutie de aro cu reductor fara nici o modificare, doar ca, intradeva, sensul de INCLINARE a dintilr din diferentiall fata sa inversat, pentru o mai mare rezistenta, si montajul sa facu @peste cap@ cu tot diferentialul fata la aro coroana si pinionul pot fi folosite i la ims sau tv dar cu motarea coroanei in partea dreapta nu in partea stanga cum este cel original astfel , la ims si tv se pot pune grupuri de spate de aro , 2 bucati , unul pe fata si unul pe spate IDENTIC orientati cum sunt cei originali, sau se poate monta coroana si pinion din diferentialul fata de aro, si atunci se monteaza invers decat cei originali (sau de cum sunt ci de spate ...care sunt "normali") de acea NU exista aro cu grupuri de 7/36, pentru ca nu sau fabricat decat DIFERENTIALE DE SPATE cu acest raport, care au fost folosite exclusiv la ims si tv, in ambele punti, iar mai tarziu, dupa aparitia aro si diversificarea rapoartelor, acestea sunt in pereche, fata/spate, fiind pentru aro (daca pe ims si tv poti sa pui si de un fel si de altul montand invers grupul, la aro pe fata nu merge decat "de fata"...) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Re: Grup fata IMS, TV si ARO nu este adevarat ims ul original NU are reductor, are doar cutie de transfer cu 2x4 si 4x4 sensul de rotatie este nromal, motiv pentru care se poate pune o cutie de aro cu reductor fara nici o modificare, doar ca, intradeva, sensul de INCLINARE a dintilr din diferentiall fata sa inversat, pentru o mai mare rezistenta, si montajul sa facu @peste cap@ cu tot diferentialul fata la aro coroana si pinionul pot fi folosite i la ims sau tv dar cu motarea coroanei in partea dreapta nu in partea stanga cum este cel original astfel , la ims si tv se pot pune grupuri de spate de aro , 2 bucati , unul pe fata si unul pe spate IDENTIC orientati cum sunt cei originali, sau se poate monta coroana si pinion din diferentialul fata de aro, si atunci se monteaza invers decat cei originali (sau de cum sunt ci de spate ...care sunt "normali") de acea NU exista aro cu grupuri de 7/36, pentru ca nu sau fabricat decat DIFERENTIALE DE SPATE cu acest raport, care au fost folosite exclusiv la ims si tv, in ambele punti, iar mai tarziu, dupa aparitia aro si diversificarea rapoartelor, acestea sunt in pereche, fata/spate, fiind pentru aro (daca pe ims si tv poti sa pui si de un fel si de altul montand invers grupul, la aro pe fata nu merge decat "de fata"...) Vrei sa spui ca se demonteaza grupul, iar ansambul din el se pune in carcasa cu partea dreapta in stanga si invers?! Se poate face asa ceva?! Editat Ianuarie 11, 2011 de arcasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Vrei sa spui ca se demonteaza grupul, iar ansambul din el se pune in carcasa cu partea dreapta in stanga si invers?! Se poate face asa ceva?! nici poveste se monteaza intr-o singura pozite in carcasa de grup...doar ca grupul compet se pune cu coroana in stanga nu in dreapta sau invers.. dar totusi, nu am inteles , de ce te complici? de ce nu pui 7/36 si roti mari??? daca tot poti si aro nu poate... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO diametrul coroanei la cele de fata sunt putin mai mici, in plus, inafara de 7/36 care eu stiu ca sunt cele mai mari ca iametru (si au nevoie de crestaturile alea) celelate intra fara crestaturi, pt ca sunt putim mai mici toate, si cele de fata si cele de spate, de aceea e usor sa te si incurci.. in plus, nu cred ca cele 2 crestaturi ar fi problema sa le faci...daca nu te descurci sa il bagi la loc, sunt banale dar nu cred ca merita efortul, mai bine iei un grup montatt gata cu tine in teren si oricare se sparge, fata sau spate, ilschimbi pe loc... nu ai cum sa pui sateliti de la alte masini, dar poti sa faci tu altii, eventual din zahar ars ..:ha: :x:ha: Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Re: Grup fata IMS, TV si ARO nici poveste se monteaza intr-o singura pozite in carcasa de grup...doar ca grupul compet se pune cu coroana in stanga nu in dreapta sau invers.. dar totusi, nu am inteles , de ce te complici? de ce nu pui 7/36 si roti mari??? daca tot poti si aro nu poate... Grupuri de 7/36 am, dar si cutie de ARO cu reductor, anvelope 650/15 si inca un rand de 235/75/15. Inca nu am mers cu el decat prin curte (nu este inca gata), dar am inpresia k nu o sa fuga! De aceea voiam sa pun grupuri de ARO. Editat Ianuarie 12, 2011 de arcasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO eu 650/16 aveam pe aro 10... recomand minim 750/16 daca e motor benzinar, va merge destul de bine si sa stii ca viteza normala a masinii este in jur de 70km/h totusi, poti sa pui cu aceste rapoarte, caucicuuri de 33 sau chiar mai mari al meu cu motor pe benzina, duce 35/12,5 fara sa le simta, cred ca de fapt astea sunt caucicurile potrivite pentru rapoartele originale, dar neeaparat cu reductor in teren daca e diesel, se schimba multe, dar tot rapoarte originale e recomandat si caucicuri mai mari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO eu 650/16 aveam pe aro 10... recomand minim 750/16 daca e motor benzinar, va merge destul de bine si sa stii ca viteza normala a masinii este in jur de 70km/h totusi, poti sa pui cu aceste rapoarte, caucicuuri de 33 sau chiar mai mari al meu cu motor pe benzina, duce 35/12,5 fara sa le simta, cred ca de fapt astea sunt caucicurile potrivite pentru rapoartele originale, dar neeaparat cu reductor in teren daca e diesel, se schimba multe, dar tot rapoarte originale e recomandat si caucicuri mai mari Motorul este D127, Brasov! Cutia de ARO cu reductor! Eu vreau sa-l fac si de mers cu el pe strada, RAR-ul nu accepta alte anvelope decat 6,50/16 (am vorbit cu ei). O sa merg si off road, dar nu extrem. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Nu este adevarat. In Cugir sunt 2 IMS-uri cu anvelope marimea 31 MT omologate RAR. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Nu este adevarat. In Cugir sunt 2 IMS-uri cu anvelope marimea 31 MT omologate RAR. Poti intreba cat a costat omologarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO atunci pune 8/33 si o sa mearga bine pune grupuri de spate pe ambele punti, cum sunt puse alea originale pune 750 si nu cred ca se leaga careva de ele...cel putin la mine din 4 vizite la rar cu 2 ims uri, de fiecare data erauy cu tracoare de 750 si niciodata nu au spus nimic omologarea e oeftina, mai putn de 100 ron, dar trebuie sa aduci dovada ca au fost montate original pe masina.... ceea ce nu e foarte usor forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO omologarea e oeftina, mai putn de 100 ron, dar trebuie sa aduci dovada ca au fost montate original pe masina.... ceea ce nu e foarte usor Cum adica ORIGINAL? Adica de catre fabricantul masinii?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO pe unul dintre ei, ce are simexuri 31, l-a oprit rar-ul in localitate, la o razie, si neavand trecute anvelopele de 31 in talon, l-au trimis la sediul rar pentru poze si trecerea lor in talon. nu i-au facut teste de franare si nimic altceva. daca totusi, te refuza, declara ca masina o folosesti mai mult pe drumuri forestiere si ca esti nevoit sa le treci in talon pentru ca ai o portiune de cativa km de drum national, judetean sau orasenesc pe care trebuie sa circuli pana la drumul forestier si nu vrei sa ai probleme in caz de un control in trafic. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Re: Grup fata IMS, TV si ARO La anvelopele astea de 31 sau 35/12,5R15 trebuie jante speciale sau merg JR-urile de ARO?! Editat Ianuarie 13, 2011 de arcasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Grup fata IMS, TV si ARO Coane, intre 31 si 35 este diferenta mare. 12,5 este lata pentru janta de ARO. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Re: Grup fata IMS, TV si ARO Coane, intre 31 si 35 este diferenta mare. 12,5 este lata pentru janta de ARO. Nu gasesc nicaieri ce inseamna aceste dimensiuni, ce reprezinta aceste cifre!! Echivalenta lor in mm sau ceva care sa ma lamureasca! 15 este diamterul jantei, 12,5 latimea anvelopei si 35 diametrul ei????! Din cate inteleg eu din mesajul tau, pe jante JR de ARO (din alea spitate) pot pune doar 35/12,5/15?! Astea sunt corecte? 33x12.5 R15 inseamna: 33 inchi - cercul exterior al anvelopei 33' x 2.5cm = 82.5cm 12.5 inchi - latimea profilului 12.5' x 2.5cm = 31.25cm R15 - cercul interior al anvelopei Editat Ianuarie 14, 2011 de arcasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate