Nivaru Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Am hotarat sa deschid un nou Thread in ideea ca mai sunt si alti useri care au nevoie de lucrari de tinichigerie la preturi mai mult decat rezonabile la utilajele lor . Dupa remedierea problemelor mecanice am hotarat sa ii fac si tinichigeria si am gasit un tinichigiu care cu 1200 lei mi-a facut toata tinichigeria + vopsit + materialele lui si chiar a avut de munca serios era mancata toata de rugina praguri gaurite podea gaurita aripi capota usi gaurite de rugina. Nu a existat componenta fara rugina. Lucrarea a iesit destul de bine iar omu este disponibil si pentru alte lucrari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tinichigerie Am hotarat sa deschid un nou Thread in ideea ca mai sunt si alti useri care au nevoie de lucrari de tinichigerie la preturi mai mult decat rezonabile la utilajele lor . Dupa remedierea problemelor mecanice am hotarat sa ii fac si tinichigeria si am gasit un tinichigiu care cu 1200 lei mi-a facut toata tinichigeria + vopsit + materialele lui si chiar a avut de munca serios era mancata toata de rugina praguri gaurite podea gaurita aripi capota usi gaurite de rugina. Nu a existat componenta fara rugina. Lucrarea a iesit destul de bine iar omu este disponibil si pentru alte lucrari Cum ti-a sudat-o, ca cica ar fi importanta sudura, cu aparat normal sau cu argon? De vopsit unde ti-a vopsit-o, in ceva cuptor? Mai da niste informatii ca si eu sunt interesat :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tinichigerie Cum ti-a sudat-o, ca cica ar fi importanta sudura, cu aparat normal sau cu argon? De vopsit unde ti-a vopsit-o, in ceva cuptor? Mai da niste informatii ca si eu sunt interesat :h5 La banii aia nici vopseaua nu o cumpara!(poate un emaur penal) Argon....vise cuptor...in ala cu microunde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tinichigerie erau bune niste poze si detali in timpul lucrari pt a ne da seama de lucrare ,acum la sfarsit e cam greu,dar o sa se vada in timp dc e ok,bafta:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Tinichigerie nu ma baieti ce cuptor a decupat bucata cu rugina si a pus alta tabla sudata cu autogenu de vopsit si antifonat + grunduit+ulei prin praguri la el in atelier a iesit bine eu o folosesc numai la iesiri poze cand oi lua HDD de la reparat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Tinichigerie ca sa fi eficient ..... pune nr de tel sau adresa meseriasului ... unde are atelierul .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Tinichigerie nu ma baieti ce cuptor a decupat bucata cu rugina si a pus alta tabla sudata cu autogenu de vopsit si antifonat + grunduit+ulei prin praguri la el in atelier a iesit bine eu o folosesc numai la iesiri poze cand oi lua HDD de la reparat Nivaru, unde stai in Berceni ca poate-ti fac o vizita sa vad masina :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Re: Tinichigerie erau bune niste poze si detali in timpul lucrari pt a ne da seama de lucrare ,acum la sfarsit e cam greu,dar o sa se vada in timp dc e ok,bafta:x mi-a dat 2 ani garantie (ca nu o ia rugina) LE: dar pana la vara cred ca apare :uameni Editat Martie 1, 2011 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Tinichigerie nu ai reusit sa faci poze ...ca si eu am aceasi problema cu tabla la niva mea... si as vrea sa vad ce a iesit la tine...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate