Vizitator Freelander 2.0di 1999 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Am o intrebare mare pu cei ce cunosc aceste masini mai bine decit mine, este corect ca DIFFERENTIALurile merg la toate modelele Freelander I ???????? 1997-2006 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Freelander 2.0di 1999 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Diferentiale Freelander I 2.0di , 2.0td4 , 1.8 si 2.5 benzina si alte modele a anilor acestea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Diferentiale Freelander I Nu stiu daca am inteles exact ce vrei: diferentialele sunt identice pe exterior dar au alte rapoarte in functie de motorizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NELU B Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Diferentiale Freelander I te salut frelanderule sa stii ca wkl are dreptate daca vrei sa schimbi diferentialul (spate) de pe masina ta, sa cauti neaparat unul de pe o masina cu aceeasi motorizare; am patit-o ! vezi ca la Iasi e un baiat care vinde piese de freelander si i-ti da toate informatiile, cu toata bunavointa. intradevar arata la fel, au acelas mod de prindere pe caroserie, dar au alte raporturi de transmisie, functie de motorizare(difera nr. de dintii de pe pinionul de atac si de pe coraoana). toate cele bune, NELU B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Freelander 2.0di 1999 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Diferentiale Freelander I Va multumesc mult de sfat, am rezolvat, totul este bine parca, am gasit unu fix ca la freelanderul meu si merge..:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate