Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motor de Chrysler Voyager la Cherokee ?

ungureanu rares

Postări Recomandate

Re: Se potriveste motorul de la Chrysler Voyager

Blocul / chiulasele de pe Voyager potrivesc. E montat transversal si de aici apar diferente la accesorii. Poate si la punctele de montare.

Unul de pe Grand cherokee e mai potrivit, dar tot va trebui sa schimbi galeriile de emisie / evacuare, cel putin din ce e vizibil in poze.

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se potriveste motorul de la Chrysler Voyager

Multumesc,ssrli, mie imi e frica de prinderea pe cutie si tampoanele de la motor.Sa nu il iau si sa ma uit ca nu merge pe cutie.Galeriile si turbo le folosesc de la al meu.

Cat timp Grand-ul e cu cutie manuala, sunt destul de sigur ca cutiile sunt identice. Iar structura din fata a masinilor este foarte apropiata.

De preferat ar fi sa poti vedea cu ochii tai, inainte sa cumperi, detaliile legate de montare.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Re: Motor de Chrysler Voyager la Cherokee ?

salut , am si eu o intrebare, am in curte un Chrysler voyager cu motor Vm de 2500(cu motor stricat), dar are distributia pe curea de distributie si este si 16valve ceea ce este deosebit fata de motorul 2500 Vm depe Jeep grand Cherokee(ce am vazut eu), pina la urma sint doua motoare diferite eu caut un motor pt Chrysler,

multumesc

Link spre comentariu

Re: Motor de Chrysler Voyager la Cherokee ?

salut , am si eu o intrebare, am in curte un Chrysler voyager cu motor Vm de 2500(cu motor stricat), dar are distributia pe curea de distributie si este si 16valve ceea ce este deosebit fata de motorul 2500 Vm depe Jeep grand Cherokee(ce am vazut eu), pina la urma sint doua motoare diferite eu caut un motor pt Chrysler,

multumesc

16v, cu curea e 2.5CRD, care n-a fost pus pe XJ / ZJ, doar pe KJ, adica cel de dupa 2001.

Nu stiu cand a fost pus pe Voyager...

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare