b06dan Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Salutare, Gata, de azi ma alatur clubului. Feroza pe care am achizitionat-o e una pe care cred ca unii o cunosc, eu nu. Are acelasi numar de inmatriculare de cand e ea in Romania: B-12-EGM si a schimbat pana astazi 4 proprietari, toti, inclusiv subsemnatul din Bucuresti. Model HD-E an de fabricatie 1988, stare momentana deplorabila dar se tine in suruburi/nituri/suduri si prezoane, poze pe lumina in alta zi, curand. Multumesc lui Bogdan (b77dbc) pentru idei si ajutorul rapid in gasit seria sasiului, :tk. Am mare nevoie de sfatul vostru si de informatiile acumulate de voi pana acum asa ca, va rog, sariti cu ele: In primul rand: as vrea sa-mi spuneti despre un service in Bucuresti care sa stie de Feroze. Cam urgent si cat mai spre "ieftin/de bun simt" ca altfel o tin pe bara pana ma lamuresc ce-i cu ea si ce-i mai trebuie. Voi, cei din Bucuresti, pe unde ati fost cu ele la "tratamente"? Sar peste capitolul "surse de piese" ca deocamdata nu stiu ce i-o trebui exact pe langa distributie si uleiuri. Sa va enumar din probleme, ca de bucurii n-am avut parte inca in afara de achizitie, de moment dar bucurie :h5: - semicaseta directie cu joc (in ea, sau imediat dupa ea, nu stiu ce piesa e dupa dar pare tot o bucsa - spre sasiu); - pierde ulei cantitativ moderat spre foarte "bine", adica face ceva pete dedesubt si fostul proprietar spune ca pierde pe la joja, capatul de jos, in lacasul in care intra ea complet, unde ar fi avut o garnitura ; - toata ziua a mers bine, pe seara acum, imediat dupa ce am gasit seria de sasiu (n-are legatura , stiu) moare la relanti , mai ales cu motorul cald...parca cu el rece merge un pic pana se incalzeste si apoi moare. - 2 bucati bielete de directie cam pe duca - 1 burduf planetara (asta e cel mai simplu...ah ba nu, mai am mai jos alta mai simpla) pe duca; - butonul de AC (da, are AC, nu stiu cum nu stiu de unde) a cazut "in bord" cand am apasat pe el...o sa incerc sa-l scot folosind instructiunile lui Ryder din postul lui mai vechi de aici (asta e cea mai simpla) - stergator spate lipsa cu motoras cu tot (nu stiu dar spuneti-mi: e util?) - dezaburire spate partial nefunctionala (mai merg 2 linii din 10-12, si alea sus de tot deci nu m-ajuta la nimic) - 2 scaune si-o bancheta insumand 3 lucruri de prin masini diferite si scaunele pe fata cu lipsuri (ba un maner de tragere, ba sudat fix - noroc ca e ala de la pasager) - deja daca va mai zic si de placute si de o aparenta lipsa de caluti din aia 90 trec la lucruri minore. Cam asta e, va rog ziceti-mi vorbe bune de un service :hl Editat Ianuarie 14, 2011 de b06dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Vecine :grin: dupa cum iti spuneam si pe PM :grin: bine ai venit in randul posesorilor de cazane :ha:, poate candva o sa-ti iei si tu o masina adevarata de off-road :hl :ha: adica Nissan Patrol :wink:, pana atunci, poate vi duminica cu noi sa va facem botezul (si tie si la Carutza..., ah..., pardon..., Feroza :ha:)... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Sa o stapanesti sanatos! Ai ceva de lucru la ea, dar se rezolva, stai linistit Te asteptam sa o pui la punct, dupa care sa iesim la niste plimbari, gen hobby :2dr Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche :Hr Bine ai venit dar pune poze cu trocariciul sa vaza si ochii nostri. DAca spui ca are asa multe "boli" cu cat ai luat-o ? A fost oferta?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Luata cu 1.600 de euro , poze n-am facut inca, n-are nici 24 de ore de cand e in posesie si n-am gasit momentul liber. Daca imi permit moderatorii o sa atasez pozele din anuntul dupa care am luat-o. Arata fix la fel, pana si teava aia de PVC e in acelasi loc pana imi fac timp sa-o scot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Arata super bine la banii aia.. mie mi se pare chiar misto cazanul . Ce roti are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Arata super bine la banii aia.. mie mi se pare chiar misto cazanul . Ce roti are? 235-uri bine uzate :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Salut si welcome to the club. La banii astia merita bataia de cap mai ales ca e inscrisa. Doar inscrierea te ducea la 900 de euro deci considera masina la vreo 700. Semicaseta de directie noua costa 800 Ron una deci nu are rost sa o cumperi noua. Uzata e undeva la vreo 50 de euro sau mai putin. Daca vrei iti trimit pe pm o adresa de mail de une am luat eu si e ca noua. Esti sigur ca are Ac? Poate e pus doar de forma butonul ala acolo. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche nu are sigur Ac . Ac au decat dupa 1996 si sunt foarte putine cele cu Ac. Sau poate o fi montat Ac proprietarul artizanal . :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: membru nou, Feroza veche e de artizanat AC-ul Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Cunosc masina, sigur are un A/C nefunctional. Dar are si compresorul si radiatorul suplimentar, si chiar si butonul in bord... ma rog, aproximativ butonul... :) Sa o calaresti sanatos! O sa ai de lucru la ea daca vrei sa o faci sa mearga ca lumea. Altfel ea functioneaza si asa. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Vecine :grin: dupa cum iti spuneam si pe PM :grin: bine ai venit in randul posesorilor de cazane :ha:, poate candva o sa-ti iei si tu o masina adevarata de off-road :hl :ha: adica Nissan Patrol :wink:, pana atunci, poate vi duminica cu noi sa va facem botezul (si tie si la Carutza..., ah..., pardon..., Feroza :ha:)... :h5 Si pana la urma :grin: numele-i ramane Carutza :ha: sau in italiana Carozza... :uameni:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Bun venit! Ryder este taticul ferozelor.....asa ca sa te faci preten cu el! Eu am ciulit urechile la ce a spun offroad runner si caut un y60.....usor! .Azi stela a primit troliu(nemontat)12500 cu plasma (poate metrge la vre-un patrol)!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Si pana la urma :grin: numele-i ramane Carutza :ha: sau in italiana Carozza... :uameni:ha::h5 Merg pe un Carozza sa rimeze cu Feroza dar ti-am zis ca pe fata vine numele si pe spate abtipild cu " Nasu'-i Tractozauru' "... Intai sa-i fac motorul si ce-o mai fi pe la directie si botezul il facem dupa direct la grupa mare:bx. O sa mai stea pe bara cateva saptamani sa gasesc echilibrul optim meserias-piese-cheltuiala si sa executam operatiunea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Bun venit! Ryder este taticul ferozelor.....asa ca sa te faci preten cu el! Eu am ciulit urechile la ce a spun offroad runner si caut un y60.....usor! .Azi stela a primit troliu(nemontat)12500 cu plasma (poate metrge la vre-un patrol)!!!! Multumesc, asa fac - intentionez - .:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Bun venit! Eu am ciulit urechile la ce a spun offroad runner si caut un y60.....usor! Tradare. :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Merg pe un Carozza sa rimeze cu Feroza dar ti-am zis ca pe fata vine numele si pe spate abtipild cu " Nasu'-i Tractozauru' "... Intai sa-i fac motorul si ce-o mai fi pe la directie si botezul il facem dupa direct la grupa mare:bx. O sa mai stea pe bara cateva saptamani sa gasesc echilibrul optim meserias-piese-cheltuiala si sa executam operatiunea. Sa traiesti finule :grin: si nu numai de off-road... :wink: prietenii stiu de ce! :h5 Cand te hotarasti sa faci colantele, sa vi sa-ti spun unde le-am facut pe ale mele... :wink::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Si iata, multumesc lui Ryder pentru ajutor si baiatului de la vulcanizare pentru curaj am echipat (sau dezechipat) masina pentru identificarea la RAR , sa aiba si ea incaltari "de duminica" mai apropiate de ce scrie in carte :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche VAAAAAIIII!!! Cat de ciudat arata, zici ca e Superman in picioarele goale! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Ce gume sunt alea? :ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Gumele mele de iarna! :ha: Si va rog nu mai radeti, situatia e de asa natura... :old :ha::ha::ha: VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Ce gume sunt alea? :ha: Acestea sunt "gume agreate RAR" :uameni, cel putin vizual. Nu vreau sa le dau motive , mai multe decat sunt evidente deja. Imi doresc sa pastram discutia strict referitoare la seriile verificate pentru autenticitate. Deci am de gand sa ma duc la RAR pana si cu huse negre pe proiectoare . S-ar putea totusi, de lene, sa pastrez 235-urile pe bancheta spate si daca sunt intrebat ce-i cu ele sus in masina sa declar ca am un "fetis cu cauciucuri mari dar doar le car" ca sa citez un prieten. P.S: cred ca pe Feroza mea o strang pantofii acum intrucat merge mai repede si e mai vioaie apropo. Daca ma bag la curse o sa-i iau "pantofi" de Tico :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) Re: membru nou, Feroza veche Stai linistit, nu te intreaba nimeni ce cari in portbagaj. Macar atat. :) Probabil nu se vor lua nici de alte chestii, daca se iau da-mi de veste sa punem in miscare masinaria infernala. Si eu am ramas uimit cand i-am pus gumele astea pe care le am acum, AT-uri. Parca era alta masina. Una fara motor. Deci se simte diferenta tarisor. Editat Ianuarie 26, 2011 de Ryder VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: membru nou, Feroza veche Pai si ce marime au? 195/80/15 sau 205/70/15? Eu sper sa fac o manevra sa-mi trec in carte 235/75/15 si atunci o sa ma doara la basca. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: membru nou, Feroza veche manevre la rar buc pt dimensiuni nu merge sa faci pt nu le au in calculatorul p....! decat sa faci inscriere speciala de dimensiuni cauciuc, ceea ce e alta combinatie. cu o manevra obisnuita poti avea si 225/70/15 in afara de mult cunoscutele 195/15. cel putin la rar voluntari... oricum succes, spune-ne daca ai reusit ceva! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate