vitalies Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Am gasit un site interesant unde fiecare isi poate gasi masina in calitate de actor de cinema :h5 http://imcdb.org/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Nu pot sa cred cat timp au unii:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Nu pot sa cred cat timp au unii:)) te referi la mine sau la cei de pe site? :wink::ha::h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Bagami-as... Masini ca si ale mele nu am gasit desi am vazut destule filme in care apareau Landcruiser seria 60. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Mai trebuia completat la patrol si filmul sosirii delegatiei FMI la guvern... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Bagami-as... Masini ca si ale mele nu am gasit desi am vazut destule filme in care apareau Landcruiser seria 60. :uameni Haide bre,sunt o gramada de 60-uri acolo La pagina 3 sunt patru 60-uri , la pagina 4 sunt cinci 60-uri si or mai fi dar nu m-am mai uitat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme Haide bre,sunt o gramada de 60-uri acolo La pagina 3 sunt patru 60-uri , la pagina 4 sunt cinci 60-uri si or mai fi dar nu m-am mai uitat. Scuze, nu am vazut ca sunt mai multe pagini. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Masinile noastre in filme @vitalies ma refer la cei care au facut site-u :) Oricum ii o chestie misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate