popamihai Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Salut mie acum trebuie sa imi ajunga carcasa de diferential si daca este cineva care a montat poate imi spune si mie de ce piese mai am nevoie sau schimbari. Multumesc Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dexter Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Montaj carcasa de diferential Calmini pentru Vitara Cum ai rezolvat problema cu grupul fata de aluminiu care se crapa la srituri. Eu am incercat cu unul de metal, cu scut de tabla de 6 pana la reductorul central si cutie. Grupul de pe puntea spate l-am lasat cum e. Daca ai o alta optiune te rog sa-mi spui si mie pt ca nu am mai gasit un grup de metal pentru fata la cealalalta vitara pe care o am. Multumesc. Si apoi s-a facut lumina..... un 4x4 !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Montaj carcasa de diferential Calmini pentru Vitara Salut mie acum trebuie sa imi ajunga carcasa de diferential si daca este cineva care a montat poate imi spune si mie de ce piese mai am nevoie sau schimbari. Multumesc nu mai ai nevoie de nici o alta piese dar din cate am inteles trebuie sa ai si kitul de suspensie tot de la calmini sa poti monta borcanul acela suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Montaj carcasa de diferential Calmini pentru Vitara nu mai ai nevoie de nici o alta piese dar din cate am inteles trebuie sa ai si kitul de suspensie tot de la calmini sa poti monta borcanul acela Cu siguranta are nevoie de lift de 3inch...nu neaparat ala de la calmini. Daca nu ai v-a trebuii sa modifici suportii de prindere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnyb Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Montaj carcasa de diferential Calmini pentru Vitara Salut. Mai ai nevoie de palnia port pinion de grand vitara sau XL7( din 1999-2011) ,care sunt di fonta (kitul calmini nu il contine):old. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate