forestier Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Domnilor sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi ! La multi ani ! Si la cat mai multe iesiri in teren ! Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani ! Sanatate , ca in rest le faci pe toate :h5:x tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani !!! :h5:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! la multi ani domnilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! LA MULTI ANI !!! sanatate, noroc si multe intalnire prin norioi....:ypu:ypu:ypu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Va multumesc tuturor! Exista fel fel deurari de ziua cuiva. Unii iti doresc sanatate, unii bani, unii noroc, noroaie, femei cu silicoane... Astazi am primit insa o urare mai mult decat neobisnuita. Va aduceti aminte ca la un moment dat v-am povestit despre un amic care avea probleme cu silogismele (e topic p'aici dar nu-mi mai aduc aminte care)? Ei bine, m-a sunat azi si mi-a zis asa: "Noroc, bah! Auzi ma, de ziua ta s-a-mpulit iarna cu vara!" :ha: Pt cei care nu sunt dDBucuresti si nu-nteleg la ce se re amicul: la noi este o zi calda de primavara:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani! Sanatate maxima, noroc si bani gramada. Restul s-o gasi de cumparat hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani ! :gr1:Gr:k:k:k 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Se pare ca tre' sa dam duble: La multi ani si ...sa va jucati cu cardanele pana la adanci batraneti...bine, nu singuri !!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani Petre ! sa fii sanatos si un an bun. Taaaaaaaaaaaalent !!!!!!!!!!! La multi ani ! sa ne traiesti si sa ne distrezi la multe chefuri Davema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! :k La multi ani baieti! Sa fiti sanatosi si la punga grosi. Cu prietenie, Macinicu " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La Multi Ani Dragii mei colegi!!! Nea Petre,pe aciulea s-a cam rasturnat canalul manecii de atata vant si ploaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! la multi ani baieti !!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Sa ne traiti multi ani! LA MULTI ANI!:h5:2dr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Sa ne traiti sanatosi. LA MULTI ANI!!! Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! :gr1 La multi ani!! :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Dragi colegi! Ce pot spune? SUNT COPLESIT! De cand ma stiu nu am avut atatea urari de la multi ani! Telefoanele au sunat ca dracii! si veneau urarile cu sacii! Imi cer scuze ca nu am raspuns pana la aceasta ora , dar acum am ajuns acasa! Din nefericire spatiul meu de restaurant a fost injumatatit de bunul si samariteanul dom' patriciu cu mic.ro , fiind nevoit in 4 zile sa parasesc spatiul unde am investit destui bani . Am sarbatorit cu mopul in mana , dar telefoanele voastre m-au tinut online! Astfel am dedicat o mare parte din tablouri sportului rege ptr mine...OFFROAD-UL!!!:br Inca odata va multumesc si ii urez si lui Petre LA MULTI ANI! MULTUMESC MULT CIPYTU PTR AJUTOR! http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/IMG_0545.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/IMG_0546.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/IMG_0547.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/IMG_0549.jpg Editat Ianuarie 14, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La Multi Ani Petre ! La Multi Ani Danut ! Sa aveti un an excelent , sanatate si succese maxime ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani Domnilor! Tot ce va doriti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La Multi Ani Petre! La Multi Ani Davema! De doua ori...TAALEEEENT! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La multi ani! :h5 "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! La Multi Ani si din partea mea!!!!!!!!! Ps. ...pe la noi sunt valabile o saptamana urarile....:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: La Multi Ani Petre Niteanu si Davema! Niciodata nu-i tarziu!! Sanatate maxima Domnilor, sa aveti parte de tot ce va doriti. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate