mtcu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Salutari la toata lumea, Am si eu de platit impozit si RCA la o Feroza din 1993 decembrie 29, sunt tare incantat de ea, am sa incerc sa sumarizez ce Feroza am aluat si ce am schimbat la ea pana acum. Este din Olana, a fost adusa in decembrie si inmatriculata in Deva tot in decembrie, pe bord scrie 67423km, nu cred sa aiba mai mult de 167423km dupa cum arata atat exterior si interior, vopsea originala si mocheta impecabila. Nu stiu ce inseamna pachet Limited dar are o gramada de crom (bara fata spate, jante, bullbar daihatsu, invelitoare roata de rezerva, clapete portiere, grila fata), geamuri si oglinzi electrice. Avea mici probleme datorate varstei de genul furtune coapte si suruburi ruginite. Ce am schimbat: curelele, distributia, pompa apa, pompa ulei, pompa benzina, tevi pompa benzina, furtune radiator, bucsi bara stabilizatoare, segmenti, cuzineti, antena radio, placute de frana, cred ca am spus tot. Sper sa va placa si voua Feroza mea, eu unul sunt foarte incantat de ea, atat cum merge cat si cum arata. Ce urmeaza? ...... Sper multe drumetii cu ea in stare buna si fara surprize Cateva poze cu ea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Feroza Verde E super tare masina sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Feroza Verde Masina arata bine. Cred ca nici nu a facut off-road. Welcome to the club. :br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Feroza Verde Foarte frumoasa, s-o stapanesti sanatos multi kilometri. poate imi spui si mie unde ai gasit segmenti si cat te-a costat tot tacamul. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Feroza Verde Foarte frumoasa, s-o stapanesti sanatos multi kilometri. poate imi spui si mie unde ai gasit segmenti si cat te-a costat tot tacamul. Cu parere de rau, nu stiu cat au fost segmentii pentru ca toate lucrarea a fost facuta de vanzator (segmentarea). Daca vrei mai multe informatii despre restul ..... cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Feroza Verde Wow! Chiar cred ca e cea mai fatoasa Feroza pe care am vazut-o pana acum. Felicitari! Sa o stapanesti sanatos! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adifcb Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Feroza Verde Super masina, sa o stapanesti sanatos, dar nu-i prea curata ??? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Feroza Verde Super masina, sa o stapanesti sanatos, dar nu-i prea curata ??? :cl Multumesc pentru aprecieri la toata lumea pentru achizita mea, sper sa se tina la fel si in posesia mea. Referitor la cat este de curata .... nu o sa ramana asa, promit ca urmatoarele poze sa fie curat murdara :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Feroza Verde Da frumoasa dar ai schimbat cam multe! De ce? Daca iesi cu ea in teren e sigura acum? Sa nu mai crape vre-un furtun in munte ca ai pus-o! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Feroza Verde Eu fac un exercitiu de imaginatie si nu-mi dau seama cum ai putea sa te dai jos in namol si sa te urci la loc in masina aflata in starea curata si ordonata de acum. Eu unul as avea sigur ghete de schimb, ghete de masina si ghete de dat jos din masina. ceva gen papucei de casa daca vreti. Arata foarte "neat and tidy" , eu am masini de strada care n-arata asa bine:br. S-o conduci bucuros si sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Feroza Verde Multumesc Bogdan, Dar sa stii ca nu este tot timpul asa de curata, acum a fost chiar dupa spalare, dar oricum asa zic eu ca trebuie sa arate de fiecare data cand ma intorc de pe deal, sau cel putin asa voi incerca sa o tin. Referitor la schimburile facute..... Nu stiu ce sa zic Davema, am schimbat ce am considerat eu ca sunt consumabile si ce era pentru schimbat, adica acel furtun care era vechi si copt. Sunt de parere ca paza buna trece primejdia rea si in acest moment sunt sigur ca la viitoarele iesiri in teren nu o sa am emotii cu privire la alte furtune .... (au fost verificate toate furtunele si teoretic nu are ce sa mai puste :) ) Astazi am comandat si ceva distantiere roti si urmeaza sa scot rotile cam 3cm. Am sa incerc sa montez ceva 31, sa vedem cum arata si daca intampina dificultati la virare si la rulare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Feroza Verde Nu stiu daca-ti intra 31 fara suspension si/sau body lift. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Feroza Verde Felicitari mtcu pt achizitie .. sa o stapanesti sanatos ! eu i`am pus la a mea flanse distantiere de 4 cm si am intors jantele invers pt a fi mai lata.Am 235/75/15 AT`uri.un pic de probleme mi`a creeat la virare dar cu flexul am taiat cam 1 cm din bara fatza care la mine era de plastic...mai exact colturile alea.Aaa si sa nu uit..am renuntat si la traditionalele aparatori de noroi ca imi freca putin in viraje...in rest e totul ok.Dorinta mea e sa imi iau Simex`uri dar cand o v`oi face o sa intorc jantele in pozitia normala.salutari ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Feroza Verde am reusit sa montez flansele H&R 30mm, intra perfect, problema depistata este faptul ca suruburile originale de Daihatsu sunt cu pas diferit de cele de pe Suzuki si a trebuit sa astept piulite noi pentru flanse si pentru roti, comandate ulterior. arata foarte bine cu rotile mai iesite, am incercat si 31, intra dar nu arata bine pe jantele originale, singura modificare care trebuie facuta ca sa nu loveasca la viraj maxim este o decupare de 1cm din coltul de jos stg si dr din bara fata, in rest merg ok. capacele de pe centrul rotii nu mai intra acum la locul lor din cauza flanselor, am sa incerc sa le fac o adaptare pentru a intra la locul lor. revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Re: Feroza Verde Salut. Am o rugaminte te rog sa faci o poza de dedesubt unde se prinde scarita(adica pragul de inxo) de prag (adica pragul masinii) pentru ca mi-am luat niste "praguri" aka scarite ca ale tale adica "originale " dar nu mi le poate prinde mecanicul si m-am umplut de nervi . LE: Tu ai gume standard adica 195 80 15 pe jante 5,5 j? Pentru ca vroiam si eu flanse dar jantele mele sunt 7 j cu 235 75 15 si nu cred ca ar mai incapea adica ar atinge . Din poze pari sa aiba un offset de +40 cam asa. Editat Februarie 1, 2011 de dcosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzuu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Feroza Verde Salut, arata excelent monstruletul, multi km fara probleme :D, mi'am luat si eu recent un vitara, si vreau sa'mi pun si eu distantiere, poate imi dai si mie un PM, cu catevat detalii,ms si succes in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Feroza Verde Salut. Am o rugaminte te rog sa faci o poza de dedesubt unde se prinde scarita(adica pragul de inxo) de prag (adica pragul masinii) pentru ca mi-am luat niste "praguri" aka scarite ca ale tale adica "originale " dar nu mi le poate prinde mecanicul si m-am umplut de nervi . LE: Tu ai gume standard adica 195 80 15 pe jante 5,5 j? Pentru ca vroiam si eu flanse dar jantele mele sunt 7 j cu 235 75 15 si nu cred ca ar mai incapea adica ar atinge . Din poze pari sa aiba un offset de +40 cam asa. Nu sunt cauciucuri 195/80/15, sunt 225/75/15 si sunt jantele originale de inox, nu stiu ce j sau ce et dar am pus flansele de 3 si arata ok, astazi am fost sa vad ceva jante cu et -25 si cred ca o sa arate bine si cu ele, am sa vad saptamana viitoare cand am sa incerc sa le montez pe masina si sa vad cum merg. Referitor la praguri, nu stiu cand am sa ajung la garaj, sunt mai tot timpul pe drumuri, cu alte treburi si ajung saptamana viitoare la garaj si pot sa fac poze, daca este urgent, zi pe pm numarul de telefon si am sa te sun sa vorbesti cu mecanicul meu, poate te lamureste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Feroza Verde ideea este sa vad cum sunt prinse pragurile de caroserie.. cand poti tu sa ajungi sa faci poze ar fi ideal si sper sa ma ajute sa le dau de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Re: Feroza Verde Salutare la colegii cu feroze in proprietate, nu am mai intrat de ceva timp pe forum din lipsa de timp Am o nelamurire cu privire la masinuta mea, am tot reparat si schimbat la mrl-uri ca sunt satul, intentionez sa montez ceva punte rigida atat fata cat si spate, daca cineva are idee ce punti se potrivesc. Astept sugestii ..... si va tin la curent cu lucrarile care urmeaza a fi efectuate la masinuta Editat Noiembrie 3, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Feroza Verde Niste punti de Toyota cred ca merg sau niste punti de Rocky. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate