moroiu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Salut, nu stiu daca s-a mai scris pe aici - daca da, rog un moderator sa faca lipeasca topicul la altul. Treaba sta asa: s-a scumpit tampenia de taxa de poluare si romanasii au luat-o razna rau de tot. Daca pana in decembrie iti luai un cazan de Samurai (asta imi doresc s eu) cu vreo 3000 de euro (in pret intra si inmatriculat) acum preturile au explodat pur si simplu. Ma uit pe siteurile de vanzari auto si ma crucesc. Samuraie din 88 la 4000, din 97 la 6000. Incredibil. Culmea e ca m-am dat si pe mobile (la nemti) si mi se pare (daca nu-i asa va rog sa ma contraziceti) ca preturile au scazut binisor. Deci se pare ca si nemtii o s-o cam ia in mana ca romanasii n-o sa mai ia masinute ieftine si bune ca le tripleaza valoarea in Romania. Ca fapt divers, prin noiembrie am vazut la Arad un Samurai la 3600, apoi m-a sunat vanzatorul de cateva ori pana-l scosesem la 2800. Acum e pe net la 4100. Adica dupa ce nu l-a dat aproape 3 luni (ii facuse si rar si depreciere etc) acum il scumpeste cu 35-40%. Meserie, a? Stiu, o sa ziceti Bulgaria, dar nu am incredere neam in afacerea asta - parerea mea, nu dati cu parul! Ce-i mai misto e ca am vazut Jimny la preturi cumintele si cred c-o sa renunt la Samurai, desi mi se rupe inima. Bafta! Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Si totusi, cat a ajuns taxa la un samurai euro 1/2 cu deprecierea facuta? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Din cate stiu s-a dublat, adica euro 1 - 8-900 de euro iar euro 2 - in jur de 500 (in functie de anul de fabricatie plus/minus cateva zeci de euro). Deci nejustificata marirea de pret. Dar este posibil sa fie mai mult. Daca stie cineva ceva concret, poate ne spune. La Non-euro in schimb e groasa. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Nu stiu pe ce site ai gasit tu samurai din 98 la 6000 de euro, ptr ca e plin autovitul de samuraie la preturi decente. Spre exemplu sunt 2 samuraie din Orastie , an 96 la 3600 euro, deci daca vrei sa cauti gasesti. Preturile nu au crescut inca , dar vor creste . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Vor creste preturile si vor ramane cu ele. E tot mai rau pe zi ce trece. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Nu stiu pe ce site ai gasit tu samurai din 98 la 6000 de euro, ptr ca e plin autovitul de samuraie la preturi decente. Spre exemplu sunt 2 samuraie din Orastie , an 96 la 3600 euro, deci daca vrei sa cauti gasesti. Preturile nu au crescut inca , dar vor creste . Aia cu 6000 e putin exagerata, ai dreptate, dar doar putin - trebuia sa te legi de ceva, nu? Da, una alba cu geamuri fumurii si alte chestii de "tuning" super tari (NU) si cealalta verde, cu reductor de 1000 despre care vanzatorul cerea pareri pe aici pe forum de ce vibreaza in a 2-1, ca ba crucile, ba tampoanele si tot asa. Iar 3600 e un pret decent, avand in vedere ca mai bagi ceva sa iesi cu ea in teren? Si avand in vedere ca omenii sunt specializati pe vanzarea de masini... cine stie ce gasesti duoa ce-o cumperi? Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Eu cred ca e doar o chestiune de moment cu masinile 4x4 ...Stati sa treaca iarna...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Re: Explozie pret auto - euro 1 si 2 Nu stiu pe ce site ai gasit tu samurai din 98 la 6000 de euro, ptr ca e plin autovitul de samuraie la preturi decente. Spre exemplu sunt 2 samuraie din Orastie , an 96 la 3600 euro, deci daca vrei sa cauti gasesti. Preturile nu au crescut inca , dar vor creste . Asa-i, nu am gasit din 98 la 6000, ci din 97 la 5250. Ai avut dreptate, si alea din 88 sunt la fel de ieftine. Cu muuuult mai ieftine decat am zis eu. M-am scos, imi raman 50 de euro. Imi cer scuze ca am exagerat. :pr Editat Ianuarie 21, 2011 de moroiu Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate