Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere - Separarea pe modele

grandvitara

Postări Recomandate

Sincer nu stiu daca postarea aici e ok( daca tot am acceptul lui Astral e bine:h5) dar as vrea sa propun ca si in sectiunea Suzuki sa existe o impartire pe modele ca in sectiunea de la Toyota de exemplu ( este o incintare sa o lecturezi) pentru a facilita mai usor accesul la anumite posturi tehnice la obiect .Este evident ca numarul proprietarilor de Vitare si Samuraie de pe sectiune depaseste cu mult pe cei cu Jimny sau GV,plus ca astfel s-ar elimina probabil deschiderea mai multor discutii pe aceeasi tema .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propunere - Separarea pe modele

Ideea e salutara si ma gandesc ca ar fi ok daca sectiunea Suzuki ar fi impartita in :

1-Samurai

2-Vitara, Grand Vitara

3-Jimny

Pai bine Astral eu am venit cu ideea ca sa scap de" nspe mii de posturi cu vitare" si tu tot in oala cu ele ma bagi pe mine si pe ceilalti vreo 10 cu gv-uri?:ha::ha::ha::ha::ha:

Nu e mai bine

1-Samurai

2-Vitara

3-Jimny,Gv?

Multumesc de sustinere!:tk:tk

Link spre comentariu

Acum sper sa nu fiu gresit inteles de colegii cu vitare,ca de uite ce propuneri face asta ca "sa ii fie lui bine,sa citeasca mai usor" departe de mine asta.Pur si simplu e o idee(buna sau rea) ca sa se descurce si colegii mai noi mai facil si sa nu mai poluam topicurile aiurea.

Link spre comentariu

daca ar fi asa de multe posturi tehnice as fi de acord cu tine

eu am toyota si de cand au impartit-o in 25 de topicuri nu prea mai intru de acolo pt ca ma plictisesc rau sa tot deschid pagini peste pagini.

la fel si la aro de cand are capitole si subcapitole a devenit greoi

ca sa iti dau un singur exemplu pirate4x4 e un forum mare mult mai mare decat noi, la rubrica suzuki de exemplu apar zilnic atatea postari cate avem noi intr-o luna si ajunge o singura rubrica pt ca totul sa fie cursiv.

la toyota au 3 sectiuni si din nou nu cred ca noi postam intr-o luna cat se posteaza la ei in 24 de h ...noi avem 15 sectiuni. evident ca la unele modele se posteaza odata pe an , pt mine cel putin lucrurile astea fac ca lecturarea forumului sa devina greoaie

Link spre comentariu

Ia vedeti daca e bine asa.

Vom incepe sa selectam topicurile specifice pt fiecare model in parte si sa le mutam in sectiunea potrivita.

Link spre comentariu

Toate bune si frumoase dar X-90 trebuie sa fie la Vitara, ca doar asta si este o vitara cu alta coaja:ha:

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Toate bune si frumoase dar X-90 trebuie sa fie la Vitara, ca doar asta si este o vitara cu alta coaja:ha:

Sincer stiam asta dar tot am stat pe ganduri...cum sa fac. Vitara am tot vazut la gramada in teren dar x90 nu. De aceea am lasa, oarecum subiectiv, sa il pun impreuna cu "suv-urile" Grandvitara.

Asteptam parerea moderatorului ca sa ne spuna unde sa o punem. :grin:

Link spre comentariu

Citind posturile care au mai aparut pe parcursul weekendului, tot ma miram, unde frate dispar cele citite de mine anterior. Ma gandeam poate o fi un feature nou, sa iti elimine posturile citite, si sa ti le puna intr-un alt loc, dar parea prea dubios. Dupa care am observat crearea unui nou sub forum pe pagina, si ca cineva e matinal la impartirea topicurilor pe grupe.

Accept varianta de separare ca fiind o buna propunere.

Spor echipei de support la digerat cele peste 19000 posturi :grin:

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Nu prea inteleg de ce zici ca se complica... cand e impartita treaba pe modele, mergi direct la ce te doare.... Daca vrei doar sa citesti ultimle noutati, dai pe Mesaje Noi, si oricum ti le arata pe toate, pe o singura pagina...

Mie mi se pare o structura buna, pe care sper sa o adoptam pe tot forumul, la mai multe categorii.

Link spre comentariu

Intradevar bun lucru cu impartirea.Tin minte cind ma uitam peste posturi cu "mi-am luat suzuki" "ce recomandari anvelope suzuki" "suzuki lift" si altele. si cind le deschideam,surpriza, 80% erau despre samuraie jimny si altele eu fiind interesat de vitara de exemplu.E mult mai usor acum de lecturat ,mai ales daca esti la inceput cu marca/modelul.Toata lumea era trimisa "la citit" dar greu gaseai ce vroiai "sa citesti".

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare