Mugur Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Bine ai venit !... :shock: ... :roll: ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Salut bine ai venit ma bucur ca ne intalnim si aici, ultima data ne-am vazut la memento BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 bine ai venit !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Bine ai venit in :c www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Salutare maestre :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 titlu bine ai venit!!! :wink: frumos samurai :hi abia astept sa mergem iar cu amandoua la plimbarica :lol: http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 parca semanau samuraiele noastre :oops: bun venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Bun venit domnule, frumoasa masina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 :D PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 :W in :c Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 salut si bun venit :D aste e mai veche poza....? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 :W cred ca samurai-ul tau urca pe toate partile :shock: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Bine ai venit bestie! :grin: La fel si proprietarului. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Salut! Bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Sal! Wellcome! :shock: Ce sau cate motoare folosesti sa invarti rotile alea?!!! :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ftz_hp Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Sal! Wellcome! :shock: Ce sau cate motoare folosesti sa invarti rotile alea?!!! :P 1,3 motoare si 4.57 bucati pinioane :D ZUK Power! :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 4.57... Cat a avut original? Si ce roti? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 4.57... Cat a avut original? Si ce roti? 3.4 si 27 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 In cazul asta, ca sa ramana in parametrii fabricantului - toleranta aparatelor de bord - ar trebui sa aiba 36' pe Samurai... Cat sunt cele din poza? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 35 daca nu ma insel eu. dar sa ne zica propietarul 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ftz_hp Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 imi place forumul ,asemeni discutiile,topicurile..........dar nu stiam ca primesc consilieri moca raspunsul a fost corect ionutz :bean .... am 35 /12.50/15 pinioanele de fabrica erau dupa cum --repet--- a zis ionut 3.41iar acum sunt 4.57 desi merge foarte bine on road si off road este o solutie de moment in ceea ce priveste atat pinioanele,cauciucurile cat si motorul. km l-am verificat cu radarul politiei si este cu erori normale ca la orice masina(la 80 pe ac pe radar aveam 86 pe radar mi se pare mai mult decat bine) :D ZUK Power! :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate