night bird Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Care stie, probabil apreciaza performantele... Asadar, va rog sa va completati vocabularu de termeni tehnici:old "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Aparat foto foarte tare... este vorba despre camera asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Aparat foto foarte tare... Am banuiala ca cel care a pus anuntul a scris 12 mp, ca in megapixel, iar paginatorului i-a filat o lampita ca mp ar putea proveni de la metri patrati> Tip constiincios fiind, a corectat greseala. :grin: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Aparat foto foarte tare... cred ca este un "autocorect" gen Word father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Re: Aparat foto foarte tare... Anuntul este foarte real, in "ABC"-ul de sambata. F Zoltan, clar megapixelii au fost transformati in metri patrati, insa ce nu stiu daca ati observat, e ca filmarea HighDefinition s-a transformat in "filmare Hunedoara" Deci, must have-ul in materie foto va fi: Cat mai multi metri patrati si filmare Hunedoara! Editat Septembrie 20, 2012 de Astral "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Aparat foto foarte tare... Mai, recunosc ca nu m-a dus capul sa vad HD-ul din spatele Hunedoarei. Acum ca-mi zici, imi dau seama ca e asa. Taree :grin: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Aparat foto foarte tare... Tot din acelasi ciclu ce tare e Hunedoara... http://www.cotidianul.ro/andreea-pora-si-raluca-turcan-chinuite-de-televiziunea-hd-118567/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate