chisone Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 SALUT!!!! Acum doua sapt am fost in postavaru,la cabana iar acolo sus am intalnt noul model de la seat 4x4 care cu o pereche de lanturi a urcat tot drumul rosu pana la 1600 de metrii,drum care era acperit cu zapada si gheata.Exista un filmulet pe care il aveti in link-ul urmator.Cui ii place poate sa imi dea si mie un "imi place" la poza postata de mine,adica LUPUL ROZ.multam baietii!!!!http://www.facebook.com/dipmotors Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Seat freetrack 4x4 nu stiu ce fel de 4x4 are,tare sunt curios.din filmulet s-ar parea sa fie un vascocuplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Seat freetrack 4x4 Salut sistemul de tractiune e de tip haldex cu directionarea puteri pe puntea fata iar la nevoie se directioneza si spre puntea spate Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Seat freetrack 4x4 banuiam eu.multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate