robert.enoiu Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 ajutatima va rog......de unde pot cumpara sao confectiona doua aripi pentru o remorca.........roti 35x12,5x15.......am gasit dar numai mici...:tk ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor....aripi Trebuie sa fie neaparat semirotunde? Trimite-mi pe PM o schita cotata cu ce ai nevoie si vedem ce se poate face. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor....aripi gasesti la piese de camioane si dimensiuni mai mari care ti se potrivesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor....aripi am cautat peste tot.......pe aici nu gasesc nimic.......pentru ea vreau ....[ATTACH=CONFIG]97560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97561[/ATTACH] ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Aripi pt remorca - de unde iau sau cum se fac ? am rezolvat problema.................se poate inchide.....:tk ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate