drm Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 va salut, am o problema si sper sa ma puteti ajuta. am un ml 270 din 2001 si mi-a cedat pompa de abs. stiu ca a cedat ea pt ca s-au aprins toate becurile (abs, esp) si am crezut ca este de la vreun senzor. dupa o saptamana de verificari s-a constatat ca este blocata mecanic. intrebarea este se poate repara? sau trebuie inlocuita? si daca o inlocuiesc, una noua costa o caciula de bani, de unde pot lua una second in mintile ei? as vrea un contact ferm pentru oricare dintre variante. multumesc anticipat experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme pompa abs ml 270 din 2001 va salut, am o problema si sper sa ma puteti ajuta. am un ml 270 din 2001 si mi-a cedat pompa de abs. stiu ca a cedat ea pt ca s-au aprins toate becurile (abs, esp) si am crezut ca este de la vreun senzor. dupa o saptamana de verificari s-a constatat ca este blocata mecanic. intrebarea este se poate repara? sau trebuie inlocuita? si daca o inlocuiesc, una noua costa o caciula de bani, de unde pot lua una second in mintile ei? as vrea un contact ferm pentru oricare dintre variante. multumesc anticipat Salut pune te rog codul de piesa care se afla pe pompa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme pompa abs ml 270 din 2001 A0044310412 - regulator de presiune. este modelul de pompa fara calculator pe ea. m-i s-a spus ca pompa este formata din doua corpuri iar codul este de pe corpul care are problema. multumesc. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Probleme pompa abs ml 270 din 2001 Din cate stiu eu pompa de ABS are doua parti. Una electronica si alta mecanica. Am patit ceva similar la un Sprinter. Cei drept la mine a fost partea electronica si nu am avut posibilitatatea de a repara. Am schimbat total "calculatorul de abs" (cel format din cele doua parti electronica/mecanica). Din ce am inteles partea mecanica se poate repara. Fie prin inlocuirea piesei defecte, fie prin revizuirea ei (cu un kit de reparatii). In cazul tau cred ca ar trebui sa schimbi acel regulator de presiune (daca ala intradevar este defect). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Probleme pompa abs ml 270 din 2001 A0044310412 - regulator de presiune. este modelul de pompa fara calculator pe ea. m-i s-a spus ca pompa este formata din doua corpuri iar codul este de pe corpul care are problema. multumesc. Salut scuzama ca raspund asa tirziou ma-m uitat am multe pompe dar nu are nici una codul acesta dar eventual o poza poate merge subansamblu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Probleme pompa abs ml 270 din 2001 Cel care mi a demontat pompa mi a spus ca e formata din doua parti, o parte electronica si una mecanica, pompa hidraulica practic. Codul este de pe pompa hidraulica si nu cred ca are vreo legatura cu partea electronica pt ca au coduri separate. Mersi experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate