soimu Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 va rog sa ma ajutati am un aparat de masura a duritatii metalelor in scara Rockwell, (mecanic) sa rupt o tija de fixare a piesei de masurat, tija care, pentru inlocuire e nevoie sa se desfaca aparatul complet si apoi recalibrarea lui daca cunoasteti o persoana care poate sa ma ajute, va rog sa imi scrieti pe privat sau email, cristi@earad.ro sau telefon 0723282954 multumesc foarte mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor - mecanica fina Salut! cred ca si in Arad gasesti la o fabrica care inca functioneaza si care are atelier de metrologie . Daca totusi nu se poate cei de pe la Cugir mai duc astfel de dispozitive (si nu numai ) la fosta Balanta (Sibiu) am sa incerc sa iti fac rost de un nr. de tel. (sau poate te ajuta un coleg din Sibiu) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor - mecanica fina Salut! cred ca si in Arad gasesti la o fabrica care inca functioneaza si care are atelier de metrologie . Daca totusi nu se poate cei de pe la Cugir mai duc astfel de dispozitive (si nu numai ) la fosta Balanta (Sibiu) am sa incerc sa iti fac rost de un nr. de tel. (sau poate te ajuta un coleg din Sibiu) nu prea stiu ce sa fac, nu cunosc fabrici care sa aibe ateliere de metrologie nu prea stiu de unde sa apuc problema adi... de deontat nu pot ca nu ma pricep si degeaba il demontez si montez la loc ca sigur e decalibrat pe urma bratul care sa rupt e din otel foarte calit, probabil pot sa il fac eu, dar nu stiu cum arata partea dinauntru...poate trebuie frezat, (nu am freze, doar otel de calitate si posibbilitatea de tratament termic exact) deci, daca poti face rost de un nr de teleofon, ar fi minunat aparatul e austriac dar e mecanic, cu cadran si ac, nu e electronic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: ajutor - mecanica fina Pune o pza cu aparatul si eventual piesa rupta (am sa il arat unui prieten ) sa se vada modelul si pe urma vorbim. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate