Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

zgomot de borcane lovite

sebastian f

Postări Recomandate

:cninainte sa va spargeti de ras, tre sa spun ca nu pot descrie altfel zgomotu' pe care-l aud undeva in dreapta fata atunci cand intru intr-o groapa sau denivelari. E ca si cand doua borcane se lovesc una de alta. Este un sunet scurt. Se aude o data sau de doua ori, depinde de groapa sau denivelarea peste care trec.:hl Ce poate fi?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: zgomot de borcane lovite

Daca nu simti socuri in volan este exclus sa fie din caseta.

Eu am avut un zgomot tot pe dreapta fata ,asa se auzea, dar de fapt provenea, de la un cap de bara de pe partea stanga.

Am schimbat tot de pa partea de unde credeam ca se aude si degeaba!

M-am dus la un service care avea si statie ITP am vorbit cu baietii de acolo si mi-au pus-o pe banda unde mi-au verificat jocurile la toata suspensia fata si asa am descoperit zgomotul care venea din partea opusa!

Dute la o statie ITP descurcate cu baietii de acolo si vei descoperii sigur sursa zgomotului!

Bafta!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Multam pentru sfaturi.

trebuie sa completez constatarile mele cu faptul ca am observat ca zgomotul se aude cand masina trage sau cand stationeaza pe o rampa, deci cand mecanismul de transmisie este in se forteaza. daca masina merge din inertie sau la vale, nu se aude nimic chiar daca intru in ceva gropi sau denivelari.

Link spre comentariu

Zgomotul provine de la semicaseta de directie care e in partea dreapta.Cauta la Tibgal la Cluj si ia una pe rulmenti cea care o ai pe masina e pe bucsi.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Stai asa si asculta-ma si pe mine

Exact acelasi lucru l-am patit si eu

Dupa ce mergi la itp si o scutura,daca nu gaseste ceva notabil uita-te la locul in care iese cardanul din cutia de viteze si merge spre reductor. La iesirea din cutie este un aparator de praf care la mine a iesit din locas si era ca un inel pe cardan. Zgomotul era exact cum il descrii,preponderent in rampa,caci atunci iesea complet de la locul lui.. Atentie locul e greu accesibil dar roaga-l pe mecanic sa bage mana pana la capat.

Tine-ne la curent cu cauza,chiar sunt curios

Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare