chisone Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 SALUTARE!!!!! Am si eu o nedumerire,s-ar putea transforma o autoutilitara usoara (dacia papuc) in autoturism? Ma gandeam la o amenajare interioara gen Aro 243. VA MULTUMESC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? NU,pentru ca nu s-a omologat din fabrica in ambele versiuni. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? am inteles. dar,spre exemplu,dacia double cab apare in doua feluri trecuta in talon,autoutilitara dar si autoturism mixt.deci as putea face ceva sa o trec din autoutilitara in mixt? sunt cam maricele taxele pt autoutilitara si chiar nu-i vad rostul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? nu mai exista acum denumirea de autoturism mixt. in alte vremuri intradevar aparea in taloanele masinilor cu 5-6 locuri si marfa aceasta denumire ,insa acum nu se mai ''poarta''. acum e ori autoutilitara ori autoturism Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? Ma bag si eu in discutie umpic offtopic. Cat de mari sunt taxele pentru autoutilitara? eu ma gandeam sa transform un autoturism in autoutilitara, dar e drept ca e ceva ma mare decat un papuc. Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? eu vreau sa cumpar o dacia papuc 5 locuri doar pt calatorii,chiar nu am ce sa car cu ea si nu vreau sa platesc aiurea. cred ca sunt duble taxele la ea fata de un autoturism. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? Tanculetul meu l-am cumparat vara trecuta si este nascut in 2004 si trecut in acte AUTOTURISM MIXT,taxele si impozitele calculate dupa grila AUTOTURISME. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? Nu stiu altii cum sunt, dar dupa parerile mele exista urmatoarele AUTOTURISM AUTOTURISM MIXT plus AUTOUTILITARA AUTOVEHICUL MIXT Astea doua ultimile is clar pe autoutilitara la taxari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? cam asa ar trebui sa fie.dacia double cab nu e mare scofala de autoutilitara.eu un autoturism cu un pic de bena. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? La mine double cab e utilitara la impozite, e cam mare taxa.In carte e AUTOMOBIL MIXT - CAMION,CAB-RETRA.DUBLA,OBLON SPATE. La asigurari se incadreaza ca autoturism. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? sigur e autoturism mixt, sau e autoVEHICUL mixt... poti verifica te rog? Confirm ca ARO 324 (double cab pickup) e trecut autovehicul mixt, impozitarea, RCA si rovigneta sunt pe autoutilitara. rovignieta doare cel mai tare, ca impozitu e avantajos asa (3119cmc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? am vorbit cu diversi proprietari si mi-au confirmat ca unele sunt trecute autoturism mixt altele autoutilitara. de ce ,nu stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Autoutilitara transformata in autoturism ? Automobil mixt!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate