pitonul Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Felicitari ptr. noua culoare, obtinuta pe merit prin munca si nu prin voturile simpatizantilor. Dupa koala , primul supermoderator pe acest forum, am tot respectul ptr. tine in noua titulatura. Respect ! Editat Ianuarie 23, 2011 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Asa e Petru, culoarea asta a primit-o pt meritele evidente pe care le are legat de bunul mers al forumului. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Cat a fost banat nu prea era albastru, doar la fata :grin::grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Cat a fost banat nu prea era albastru, doar la fata :grin::grin: Daaaa, era palid rau de tot. :ha::ha::ha: Mai are cineva pozele ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: Astral Multumesc pt aprecieri ! :h5 Nimic n-ar fi fost si nu e posibil fara userii care respecta Regulamentul si sunt ei insisi un exemplu si pt ceilalti ! Are inculpatu` poza.......:ha: Editat Ianuarie 23, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Felicitari!:h5:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Felicitari ptr. noua culoare, obtinuta pe merit prin munca si nu prin voturile simpatizantilor. Dupa koala , primul supermoderator pe acest forum, am tot respectul ptr. tine in noua titulatura. Respect ! :grin:...l-ai uitat pe Yonutz... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Felicitari colegului ptr noul si meritatul statut capatat prin multa, multa munca! ...:1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Felicitari pentru munca pe care o depui... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Astral Felicitari!! Tot respectul pentru tine,Astral! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Felicitari si din partea mea Domn Astral, sa fie intr-un ceas bun!! Iti vine bine culoarea! Aa si sa nu uit, multam pentru munca depusa. Respecte, Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Felicitari! Acum eu nu stiu dar pozitia asta noua a ta te face un fel de `sef` sau trebuie sa muncesti mai mult:grin::h5? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Felicitari Astral! Chiar ca erai albastru cand ai vazut banarea :ha: Sa nu uiti sa schimbi avatarul!!! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Asa DA!!! Salutam aceasta numire si-l felicitam pe sus-numit!!! Precum spuneam si in alte ocazii, acest Astral ...modest, corect si impartial, un om la care primeaza bunul simt si care nu a generat niciodata conflicte...(cu Lipoveanu ce se mai ia in bete:ha:) Ce sa mai...chapeau!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Felicitari Astral!:h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Ma! vazusi ca ajunsasi daca facusi icisa ordine ,na ecstorsiunea unui degajament a acoperisului intr-o apa , ori suntem golani ori nu mai suntem:ha::ha::ha::ha: BRAVO:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Auzi bre coane Hary, pe talica o sa te punem modeLator peste zona Craiova, ca ma`nebunisi de cap in cateva randuri cu oltenii tai cu 24 de masele ! :ha: :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Auzi bre coane Hary, pe talica o sa te punem modeLator peste zona Craiova, ca ma`nebunisi de cap in cateva randuri cu oltenii tai cu 24 de masele ! :ha: :h5 numai daca-mi faci testul cu agrafa....:ha::ha::ha::ha::ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Felicitari Astral! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Eu de cand sunt pe forum am observat ca Astral e peste tot si oricand. Parca ar sta numai aici pe forum. :br:br:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Ohhhhhhhh felicitari!SE potriveste cu culooarea ratzustiii... E greu de albastru? Ca-s si eu un pic... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Re: Astral Eu de cand sunt pe forum am observat ca Astral e peste tot si oricand. Parca ar sta numai aici pe forum. :br:br:br Cred ca in buletin , la adresa ii scrie www.club4x4.ro :ha: Editat Ianuarie 24, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Astral Cred ca in buletin , la adresa ii scrie www.club4x4 :ha: La grupa sangvina, nu la adresa......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Astral Felicit aceasta numire pe deplin meritata (bine le mai zicea Semaca mai jos). .. asa da! in sfarsit. :bravo "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Astral :h5 Ne bucuram sa avem un om mai "colorat" si echilibrat ca moderator global. :tkAstral! Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate