zuki1996 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Buna.Am o vitara soft top din `91 si am luat-o pt vanatoare si iesiri in natura.Am o intrebare:a facut cineva suport pt arma in masina???daca da datimi va rog cv poze sau spunetimi unde as putea sa gasesc pe cineva care face.Eu mam gandit sa il fac in spatele scaunelor din spate in locul centurilor pe care le-am demontat deja.Astept pareri:tk Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Re: Suport arma suzuki vitara Cauta pe Cabelas ,o sa gasesti si sisteme de scaun si unele de plafon http://www.cabelas.com/ Editat Ianuarie 25, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Aha.Eu m-am uitat inainte sa ma apuc de lucru si pe Cabelas dar e mai complicat cu transportu...pretul destul de piperat....Eu vroiam sa fac ceva home made by mine.Ms oricum de sfat:h5 Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Studiez si eu problema pentru un Discovery pentru ca nu imi place invalmaseala de pusti din portbagaj,mai ales cand flinta mea e dedesubt. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Re: Suport arma suzuki vitara Cel mai bine stau pe spatele banchetei din spate. Se pot face prinderi de curea cu catarama sau alte sisteme... Incap 3-4 arme fără probleme. Nu cad si nu zdrangane la mișcare dacă le strangi bine. Editat Ianuarie 26, 2011 de Adisan We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Pt Discovery ai putea face un suport misto pe plafon cat e masina de lunga lucru pe care eu nu il pot face.Eu as vrea sa fac un suport cat de cat in care sa nu joace arma pt ca am si luneta pe ea.:fk:h5 Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Salut amice. Cand faci suportl poti face si pentru mine o pereche in Viatra. Ca sa o protejez eu o port in cufar ,si sunt mai linistit. Daca nu gasesti nimc eu in Martie plec la IWA - Nurnberg si acolo am vazut la unii productori. Sa vad ce pot agata de pe acolo. chiar e un neamt care face orice plasticarai util pentru interiorul msinilor(suporti de orice obiect util pentru vanatoare si natura). Te-as ruga pana una alta sa dai ceva poze mai detaliate cu portbagajul tau de Vitara.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Ce te intereseaza la portbagaj?sa stiu la ce sa fac poze:h5 Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 (editat) Re: Suport arma suzuki vitara Exista suport pentru 2 arme facut de Taubenreuther Germania care costa 251 euro, TVA inclus. Am vandut 15-20 de bucati si toata lumea a fost incantata. Se pot cumpara (face) sisteme de depozitare in sertare in portbagaj; cele produse de Outback Australia sunt destul de scumpe; au sisteme de glisare speciale, nu zdrangane si sunt f rezistente. Editat Februarie 4, 2011 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Razvane,suportul acela chiar arata bine si vad ca incap si arme cu luneta in el.Cat de stabile stau armele in el?Imi poti arata putin prinderile de siguranta la arme?oare pe vitara mea micutza incape?:x Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Suportul se poate inclina fata de verticala astfel incat se pot pune si arme mai lungi; exista o articulatie fata de talpa de fixare care este prinsa cu suruburi in podea. Patul armei este bagat intr-un suport iar fixarea este cu o siguranta din cauciuc care se poate desface forte usor. Nu am o poza de detaliu dar este foarte sigur si usor de utilizat suportul. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Cea mai lunga arma pe care am probat-o (la un Hilux) a fost de 120 cm. Sigurantele pentru cele 2 arme sunt foarte simple si usor de desfacut, chiar si in timpul mersului. Cum vine stoc nou sau prind o masina la care am montat fac poze. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara ok.mersi:h5 Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Salut Razvan, In pretul acela intra si montatul dispozitivului, daca nu, e greu de pus? Necesita modificari? Ma intereseaza pentru un L 200.Multumesc. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Pretul este pentru piesa in sine. Montajul presupune fixarea talpii suportului de podeaua masinii cu suruburi sau cu popnituri. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara ok., multumesc, asteptam fotografii cu detalii Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Suport arma suzuki vitara Am adus 2 bucati, una este deja rezervata, cealalta este la vanzare: 251 euro, TVA inclus. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate