landy Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 cum vi se pare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 La о accelerare mai cu gaz sa nu plece doar roata aia si masina sa ramana pe loc :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Imi pare rau sa te dezamagesc landy........dar solutia asta ar merge doar ca sa tragi o dacie 2 m afara din parcare in caz ca a ramas pe zapada. Ia gandeste-te cum ar fi sa tragi de 2 tone de masina.....ingropata jumatate in noroi....pe o ravena.....in urcare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ziceau baietii de la electrica ca au folosit solutia asta dar cu cablu, la un TV din ala vechi 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 asa e Max...se practica la Electrica....dar la ambele roti....cel putin la noi asa se facea....acu sunt boieri... :grin: :grin: :grin: Mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 eu spun ca este o prostie atata timp cat nu ai un diferential blocabil ! cand se va intinde cablu pe roata cu cablul va patina in gol cealalta ! parerea mea !! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Smecheria asta a fost accesoriu standard pe Jeep (sau ceva asemanator, de talia unui CJ) prin anii 50 si ceva. Sau daca nu era standard pe toate atunci sigur pe cele pt. armata. Erau doua bucati, cate una pe fiecare roata a aceleiasi punti. Intotdeauna se folosesc in pereche, indiferent daca ai dif blocant sau nu. Erau cam ca in prima poza, cu sfoara alba (cand era noua). Sistemul se numea intr-un fel, de fapt botezata (2 cuvinte parca). Am avut si prospectul pe calculator dar pesemne ca l-a luat apa. Exista pe youtube cel putin trei filme, toate de amator, intr-unul se vb in franceza si era o recuperare pe zapada. Asta-i cam tot ce-mi amintesc, sa fie vreo 2 ani de atunci. Se mai vinde si acum sistemul asta. Iata un exemplu cu demo: http://www.bushwinch.com.au/how_does_it_work.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 a fost o emisiune pe discoveri in care 3 tipuri de masini trebuiau sa se intreaca pe diverse terenuri un teren era o urcare bengoasa cu noroi si nasolii era un ford capris o alta bomba si un ditamai cap tir modificat tipele cu fordul au sudat ceva jumatate de jane pe rotile de ford, cei cu cap tir aveau un troliu bengos si tractoare f mari surpriza a fost ca sistemul cu jumatate jante sudate si cablu matisat pe ele a mers mai usor si mai curat decat forta si aderenta continuat cu o troliere... nu as fi crezut deci....pt situatii de urgenta, se poate sa functioneze f f bine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 a fost o emisiune pe discoveri in care 3 tipuri de masini trebuiau sa se intreaca pe diverse terenuri un teren era o urcare bengoasa cu noroi si nasolii era un ford capris o alta bomba si un ditamai cap tir modificat tipele cu fordul au sudat ceva jumatate de jane pe rotile de ford, cei cu cap tir aveau un troliu bengos si tractoare f mari surpriza a fost ca sistemul cu jumatate jante sudate si cablu matisat pe ele a mers mai usor si mai curat decat forta si aderenta continuat cu o troliere... nu as fi crezut deci....pt situatii de urgenta, se poate sa functioneze f f bine Am vazut si eu emisiunea. Ii dadea talpa tipul si masina a zburat sus pe panta de ziceai ca se va destrama. Dar a reusit intr-un timp record. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: idee de recuperare in lipsa troliului nu stiu cum vi se pare voua , dar pe mine clipurile postate m-au convins. nu cred ca merg pt extrem, dar evident sunt fff functionale. daca stie cineva prin romanica de unde se pot lua, astept mesaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: idee de recuperare in lipsa troliului Aici nu cred ca e vb de extrem, dar te poate scoate din rahat pot garant atat timp cat sunt legate ambele roti si intinse sufele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: idee de recuperare in lipsa troliului E super ideea si cu ocazia asta am aflat si eu ce erau chestiile alea de pe tv-urile de armata de la transmisiuni.Deci sigur se gasesc pe unele masini de armata,aviz amatorilor. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: idee de recuperare in lipsa troliului Tot troliu ramane baza. Alea-s grele, le tii in portbagaj iti zdrangane in continuu. Tre sa intinzi doua sufe, nu una, n-ai siguranta in ele aproape deloc. Cand iti e lumea mai draga te-ai dus intr-o parte... Daca totusi nu sunt fonduri pentru un troliu, alta masina sa te traga afara :h5 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate