radu16b Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Va salut dinnou dragi colegi ! Am o rugaminte la voi : Vreau sa ridic mai sus partea de lucru a pedalei de ambreaj, mi se pare ca lucreaza mult prea jos. Asa dintr-o data am pitici astia pe creier si nu stiu exact cum. Asadar, astept indrumarile voastre daca binevoiti sa ma luminati. Este vorba de Frontira Sport din 97, motor de 2 litri benzina, x 20 se. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina Si eu sunt interesat cum si/sau daca se poate. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina Comanda e hidraulica? Daca da,ar trebui sa existe posibilitatea de a lungi tija de la pompa hidraulica actionata de pedala de ambreiaj. In mod normal ar trebui sa aibe o contra de 12 si doar rotita tija cu mana pana iese mai mult afara. Va anunt ca nu am nici o treaba cu Frontera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina la mine la frontera b ,care seamana mult cu frontera a cel putin la partea cu ambreiajul,nu se poate regla din receptor dar se poate regla din pedala,pedala are o tija filetata pana la pompa cu contrapiulita spre pedala,se destrange si se infileteaza tija dupa preferinta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina AM citit indrumarile voastre, pentru care va multumesc si m-am apucat de treaba. Intradevar, cum spune colegul aurelian la pedala se poate regla din acea tija dar se pare ca la mine este blocata acea piulita si mie frica sa o fortez ca se transite rotatia la pistonas si nu vrea sa stric ceva pe acolo. Am mai descoperit surubul care leaga furca de pedala cu un joc de unde rezulta o portiune de maxim 1 cm, la pedala - cursa moarta. Mi se pare foarte greu de demontat si schimbat ace bucsa pe care sta surubul... e loc stramt. A mai schimbat cineva ? Atasez si o poza facuta cu telefonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina desfaci surubul de la bucsa,da de bucsa am uitat vezi sa nu fie si ea dusa,cum am zis desfaci surubul,il scoti afara si tragi de parghie in jos,in pompa nu e prins Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina Am dat jos bucsa si nu e nici un cod pe ea. Nu o gasesc de cumparat. Daca are cineneva un cod, ar fi de mare folos. Nu vreau sa mai umblu in toate magazinele din oras cu ea in mana si cu sublerul sa vad de unde se potriveste... Daca nu, va trebuii sa o refac. Deci, poate se gaseste un cod pe undeva. Multumesc de sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schumi Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina reglajul se face din tija de la pompa receptoare , se face adaos daca pleaca prea jos si se scurteaza daca pleaca prea sus.Cursa normala trebuie sa fie la mijloc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina reglajul se face din tija de la pompa receptoare , se face adaos daca pleaca prea jos si se scurteaza daca pleaca prea sus.Cursa normala trebuie sa fie la mijloc.... pai si nu e mai siplu sa faci din pedala decat sa tai din tija?cand pui ambreiaj nou ce o sa faci de unde mai adaugi ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schumi Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina Pai reglezi din pedala daca ai cum ....daca n-ai cum atunci asta e varianta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina In cazul meu exista reglaj la pedala dar e intepenita piulita, am spreat-o bine, dar va urma sa o si incalzesc un pic caci tot blocata a ramas... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate