Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina

radu16b

Postări Recomandate

Va salut dinnou dragi colegi ! Am o rugaminte la voi : Vreau sa ridic mai sus partea de lucru a pedalei de ambreaj, mi se pare ca lucreaza mult prea jos. Asa dintr-o data am pitici astia pe creier si nu stiu exact cum. Asadar, astept indrumarile voastre daca binevoiti sa ma luminati.

Este vorba de Frontira Sport din 97, motor de 2 litri benzina, x 20 se.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Reglare pedala ambreiaj Frontera Sport, `97, 2.0 l benzina

Comanda e hidraulica? Daca da,ar trebui sa existe posibilitatea de a lungi tija de la pompa hidraulica actionata de pedala de ambreiaj. In mod normal ar trebui sa aibe o contra de 12 si doar rotita tija cu mana pana iese mai mult afara.

Va anunt ca nu am nici o treaba cu Frontera.

Link spre comentariu

la mine la frontera b ,care seamana mult cu frontera a cel putin la partea cu ambreiajul,nu se poate regla din receptor dar se poate regla din pedala,pedala are o tija filetata pana la pompa cu contrapiulita spre pedala,se destrange si se infileteaza tija dupa preferinta :grin:

Link spre comentariu

AM citit indrumarile voastre, pentru care va multumesc si m-am apucat de treaba. Intradevar, cum spune colegul aurelian la pedala se poate regla din acea tija dar se pare ca la mine este blocata acea piulita si mie frica sa o fortez ca se transite rotatia la pistonas si nu vrea sa stric ceva pe acolo. Am mai descoperit surubul care leaga furca de pedala cu un joc de unde rezulta o portiune de maxim 1 cm, la pedala - cursa moarta. Mi se pare foarte greu de demontat si schimbat ace bucsa pe care sta surubul... e loc stramt. A mai schimbat cineva ?

Atasez si o poza facuta cu telefonul.

ABCD0007.jpg.03013021acfc1ac6495f4913578c49fd.jpg

Link spre comentariu

Am dat jos bucsa si nu e nici un cod pe ea. Nu o gasesc de cumparat. Daca are cineneva un cod, ar fi de mare folos. Nu vreau sa mai umblu in toate magazinele din oras cu ea in mana si cu sublerul sa vad de unde se potriveste... Daca nu, va trebuii sa o refac. Deci, poate se gaseste un cod pe undeva. Multumesc de sfaturi!

Link spre comentariu

reglajul se face din tija de la pompa receptoare , se face adaos daca pleaca prea jos si se scurteaza daca pleaca prea sus.Cursa normala trebuie sa fie la mijloc....

Link spre comentariu

reglajul se face din tija de la pompa receptoare , se face adaos daca pleaca prea jos si se scurteaza daca pleaca prea sus.Cursa normala trebuie sa fie la mijloc....

pai si nu e mai siplu sa faci din pedala decat sa tai din tija?cand pui ambreiaj nou ce o sa faci de unde mai adaugi ??

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare