Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

soft top - hardtop freelander

vanatori2001

Postări Recomandate

al meu Freelander model in 3 usi a fost echipat cu soft top care intre timp (150.000 km) s-a deteriorat (bate vantul prin fermoare si este si inestetic) un hard top la dezmembrai am gasit la 500 euro (mult in opinia mea, probabil ca nou face cat o masina second)

ma gandeam ca poate stie cineva o varianta mai ieftina..... in afara de a-i suda o tabla in spate:ha:

[ATTACH=CONFIG]98188[/ATTACH]

si nici varianta asta nu e buna ca mai am nevoie si de portbagaj plus ca o folosesc si prin oras, la un job, la o piata si nu as vrea sa ma stie tot orasul ca pe :Hr cal breaz :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: soft top - hardtop freelander

Nu zici rau deloc...dar la "geamurile laterale" ce le fac ca alea s-au deformat de la diferentele de temperatura si sunt mai mici decat erau ele odata pe vremuri.

ma gandeam la ceva din fibra, plastic, materiale compozite ceva mai dur oricum decat carpa aia...poate gasesc pe cineva care confectioneaza macar la juma de pret fata de second

Link spre comentariu

sunt cateva pe ebay.uk...de exemplu asta http://cgi.ebay.co.uk/LANDROVER-FREELANDER-SWB-HARD-TOP-2001-/250727260429?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6082610d

pretul ar fi bun 175 lire cu toate ca cel final va ajunge tot undeva aproape de 500 euro....plus ca nu trimite nimeni sunt numai "local pick up only"

asa ca pana una-alta tot ideea ta BlackLord ramane viabila

Link spre comentariu

Adaugiri si lipeli = lucru tiganesc care nu va iesii bine , pana la urma tot un hard top vei cumpara. Fa un efort si cumpara unul si nu vei avea treaba veci. Eu am pe masina si nu intra apa , nu bate vantu.

Never stop exploring
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

pana la urma am cumparat un hard top de pe o utilitara, singura diferenta este la geamurile laterale care nu stiu daca sunt vopsite sau sunt din acelasi material ca restul. Si pretul a fost mult mai mic fata de unul cu geam transparent. cert este ca nu mai am problemele de la soft si masinuta arata mult mai bine.

vand-piese-land-rover-freelander-usi-50-euro--O0ancC.jpg.bdc6495333a346d67f3829da116f4b8f.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare