Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema logare

Unimog

Postări Recomandate

Re: ???????

Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla?

Numai la tine... doar tu ai UNIMOG... si... nu incape din prima... :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla?

Numai la tine... doar tu ai UNIMOG... si... nu incape din prima... :P

buna asta !!! faza zilei !! :ga :ga

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

poate folosesti internet explorer. si mie mi s-a mai intamplat cu browseru asta. daca da, ia Firefox

si mozzila face la fel ....dar ii dai remember password si odata logat clik dreapta si bookmark this page.....si cand vrei sa intri dai pe bookmark in si gata ...esti on

Link spre comentariu

poate folosesti internet explorer. si mie mi s-a mai intamplat cu browseru asta. daca da, ia Firefox

si mozzila face la fel ....dar ii dai remember password si odata logat clik dreapta si bookmark this page.....si cand vrei sa intri dai pe bookmark in si gata ...esti on

la IE o facut asa si cu remember password.

Link spre comentariu

Tine de setarile caculatorului.. dar nu stiu care sunt acelea.

Nu ar fi o problema, dar se pierde posibilitatea de a vedea posturile de la ultima logare.

Acum la mine merge din prima si acas si la munca.. dar am mai patit asta de pe alte calculatoare. deci tine de calc de unde ma loghez.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare