Unimog Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 iam dat log on automat ....in rest si eu ma autentific de 2 ori, am pus forumul pe bookmark si ma conectez automat ...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Re: ??????? Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? Numai la tine... doar tu ai UNIMOG... si... nu incape din prima... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Re: ??????? Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? Numai la tine... doar tu ai UNIMOG... si... nu incape din prima... :P buna asta !!! faza zilei !! :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Re: ??????? Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? poate folosesti internet explorer. si mie mi s-a mai intamplat cu browseru asta. daca da, ia Firefox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Re: ??????? Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? poate folosesti internet explorer. si mie mi s-a mai intamplat cu browseru asta. daca da, ia Firefox si mozzila face la fel ....dar ii dai remember password si odata logat clik dreapta si bookmark this page.....si cand vrei sa intri dai pe bookmark in si gata ...esti on Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Re: ??????? Am si eu o intrebare: Toti trebuie sa se autentifice de 2 ori cand intra sau numai la mine este distractia dubla? poate folosesti internet explorer. si mie mi s-a mai intamplat cu browseru asta. daca da, ia Firefox si mozzila face la fel ....dar ii dai remember password si odata logat clik dreapta si bookmark this page.....si cand vrei sa intri dai pe bookmark in si gata ...esti on la IE o facut asa si cu remember password. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Da-i un delete cookies inainte sa te loghezi, si merge din prima ... cu inconvenientele de rigoare. Cel mai bine pui log on automat. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 si la mine e dublu. si de la job si de acasa. si cu firefox si fara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Tine de setarile caculatorului.. dar nu stiu care sunt acelea. Nu ar fi o problema, dar se pierde posibilitatea de a vedea posturile de la ultima logare. Acum la mine merge din prima si acas si la munca.. dar am mai patit asta de pe alte calculatoare. deci tine de calc de unde ma loghez. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Mai stergeti si voi cookie-urile din calculator. Si temporarele. Si o sa mearga bine. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 nu sterg nimic, da' chiar asa, cum adica? pai ce? sunt ale mele si nu vreau sa le sterg. mai ales temporarele. eeee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 nu sterg nimic, da' chiar asa, cum adica? pai ce? sunt ale mele si nu vreau sa le sterg. mai ales temporarele. eeee. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate