camadacj Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Cei care stiti mi-ati putea spune ce fel de uleiuri se folosesc la Grand vitara diesel si cantitatile ma refer aici si la grup. Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Banuiesc ca ai motorul de 2 litri. Arunca un ochi pe fisa asta, dar ai grija la grupul spate, daca cumva ai LSD, trebuie ulei special (habar nu stiu cum e la masina ta, informatiile sunt generale).SGV.pdf 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Banuiesc ca ai motorul de 2 litri. Arunca un ochi pe fisa asta, dar ai grija la grupul spate, daca cumva ai LSD, trebuie ulei special (habar nu stiu cum e la masina ta, informatiile sunt generale). Lsd la gv-urile pina in 2005 august nu exista,doar la modelul nou aparind.Daca intereseaza pe cineva scanez manualul de intretinere si il postez.Personal folosesc castrol edge(5l) la motor si valvoline in rest(cv,cutie transfer,grupuri) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara A mea e cu motor de peugeot de 1997 HDI. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Daca ai manualul poti sa-l pui ti-as fi recunoscator.Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Il pun dar o sa dureze vreo 2-3 zile ca trebuie sa il caut!:ha::ha::ha::ha: PS:ai acelasi motor cu mine,dar in manual nu o sa gasesti si informatii pt motorul asta din cauza ca minunatii dealeri din ro in 2005 cind am luat masina mi-au dat un manual de la gv-urile din 2001.:ha::ha::ha::ha:.Dar in afara de bord si motor totul se potriveste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Tipuri de ulei la grand vitara Nici o problema,astept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate