Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L-am gasit

paulele

Postări Recomandate

Salutare,

pana la urma am gasit masina cautata :banana.

Patrol Y60, 7 locuri, umblata mai mult pe asfalt, nemodificata. Motorul e modelul nou, masina e din '97.

De la Bucuresti la Brasov, mers constant cu 90 km/h, in afara localitatilor,:grin: s-a comportat foarte bine, toate acele ramanand la acelasi nivel, doar cel de motorina a scazut :x

Problema care m-a deranjat a fost faptul ca pe la 2000 de ture incepea un sunet de sirena de salvare, probabil de la turbina. Ma deranjeaza faptul ca la cele cu care am mers pana am gasit-o nu am auzit sunetul asta. Oricum va trebui sa o duc la un service sa-i fac schimbul de lichide si distributia, dar pana atunci poate-mi spune-ti de unde poate veni suieratul.

1313172484_marelealb.jpg.df0d8abf54f71a1773e0190c5bb58f5d.jpg

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: L-am gasit

Suieratul numai de la turbina.....Verifica furtune,coliere,scurgeri...si oricum mergi la un service,ca-i cel mai bine.

S-o pastrezi sanatos.

App la Bv cauta-l pe Dan Bucuras....are tot ce-ti trebuie :grin: adica service...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

S-o stapanesti sanatos.Turbina este sigur.Cu rugina cum stai? sigur ai sub overfendere dc le dai jos.Mi se pare mie sau jantele alea nu cred ca sunt originale pt ca sunt cu et mare pozitiv si pierzi un pic din stabilitate mai ales ca masina este lunga.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri.

Unde sau cum il pot gasi pe Dan Bucuras?

Intr-adevar sub overfendere e ceva rugina, a ajuns si umpic mai sus. Problema cu jantele nu am inteles-o, ma documentez. Scrie cumva pe ele ce et au? Care ar fi valoarea la care nu ies anvelopele de sub overfendere sa stropeasca rau masina?

O alta intrebare, in cartea masinii la dimensiune anvelope scrie: 10 R 15 LT, cat inseamna asta in milimetrii sau in inch?

Link spre comentariu

sa te poarte sanatos

arata bine, o sa mai ai de lucru la ea...dar ce e greu a trecut

jantele neeaprata sa le schimbi, sunt tare rau bagate inauntru(si noi le vrem scoase afara)

in rest...lichide schimbate si plastice aruncate, cacucicuri de 33 si un badilift de 4 cm e tot ce ai nevoie sa fie supermasina

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

avand in vedere ca si pe mine ma asteapta unul , am sa te rog , in primul rand sa ne spui cat a fost jucaria si ce motor are . la patrolul care l-am avut eu turbina intra in functiune pe la 1700-1800 de ture.

sa-l folosesti sanatos...

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Dan.....are atelierul in Stupini.. in treaba pe oricare din baietii din Bv.. sau la Turagmes...este moderator aici,pe forum..

Bafta!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Masina e misto, sa o stapanesti sanatos.

Se recomanda o verificare atenta (control de rampa) sa stii de unde/cu ce pleci la drum si cat si ce sa-i ceri si eventual un schimb complet de uleiuri-filtre.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme si sa pe poarte peste pot.

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

nu am ajuns inca la medic, dar pentru ca nu mergea stropitoarea de parbriz, m-am bagat sub capota. acolo surpriza, ultimul proprietar probabil spala geamul cu apa de pe dinauntru pentru ca avea numai o pompa montata pe vasul de lichid de spalare :grin:. am mai descoperit si ca fierele din consola centrala, de la butonul de avarie si cel de reglat farurile au firele cam prajite. ma gandesc sa verific toata instalatia. are cineva un manual de reparatii sau de electrica? am gasit pe net in franceza si spaniola si nu ma coafeaza deloc.

Link spre comentariu

Sa stapanesti sanatos masina!

Dimensiunea anvelopelor este aproximativ 31/10.50/15

Daca te hotarasti sa treci la anvelope 33 si ai rugina sub overfendere, atunci poti decupa frumusel aripile si nu mai este cazul sa faci bodylift. Astfel, ai impuscat doi iepuri deodata.

Jantele par de Terrano, cu ET 0. Pe un asa mastodont dau bine jante cu ET negativ, asa cum zicea si Soimu mai sus.

"Suieratul" ar putea avea cauze multiple, asa cum s-a mai scris, se impune o verificare atenta la furtune si turbina.

In ceea ce priveste instalatia electrica, nu te juca, grabeste-te sa ajungi la cineva de specialitate.

Link spre comentariu

nu am ajuns inca la medic, dar pentru ca nu mergea stropitoarea de parbriz, m-am bagat sub capota. acolo surpriza, ultimul proprietar probabil spala geamul cu apa de pe dinauntru pentru ca avea numai o pompa montata pe vasul de lichid de spalare :grin:. am mai descoperit si ca fierele din consola centrala, de la butonul de avarie si cel de reglat farurile au firele cam prajite. ma gandesc sa verific toata instalatia. are cineva un manual de reparatii sau de electrica? am gasit pe net in franceza si spaniola si nu ma coafeaza deloc.

O fi el nissanul o masina zdarova dar la partea electrica au cam dat buleala.Eu cel putin am niste amintiri neplacute.Am observat ca si la y61 este la fel fire subtiri cu niste magistrale subdimensionate de care se leaga mai multi consumatori .Eu am muncit 3 zile cu bordul dat jos sa refac niste cabluri arse.La tine sa speram ca este mai usor de reparat.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Multumesc pentru manual.

Solutia de a taia aripile pare interesanta, dar fiind si masina de familie nu cred ca va fi acceptata. am citit un alt topic care spunea ca se pot monta 33-uri fara modificari. este posibil?

Link spre comentariu

@paulele - garantez ca va fi greu sa observe cineva diferenta daca se taie profi 2 cm din aripi si se monteaza roti mai mari.

Intr-adevar, in functie de starea actuala a suspensiei stock poti monta fara probleme 33 si sa nu atinga. In schimb, cand incep flexarile, cu aripile putin decupate ai mai mult loc "de joaca".

Link spre comentariu

Cand o sa dai jos plasticele si o sa constati ca ai pe acolo cateva inflorituri ...o sa-ti vina mai usor sa tai putin. Overfenderele se pot pune inapoi (depinde cat tai).

Un alt loc care necesita atentie: partea de sasiu din spate (din dreptul rotilor spate pana la bara spate - un loc expus coroziunii)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Jantele par de Terrano, cu ET 0. Pe un asa mastodont dau bine jante cu ET negativ, asa cum zicea si Soimu mai sus.

Jantele nu sunt de Terrano sunt de Mazda 2500 sau Hilux model pana 2002 sunt J6 cu ET +20

Ma bucur foarte mult inca un Patrolist in Brasov , sper ca vei venii cu noi si in iesirile de weekend. Mult succes in modificari

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare, m-am intors din peregrinari.

saptamana trecuta am incercat drumul dinspre Sacele spre Azuga si spre marea mea uimire, cu cauciucuri de vara nici macar Patrolul nu se descurca pe zapada. Am ramas inzapezit pe o panta oarecum domoala pe care a coborat-o cu spatele in timp ce eu incercam sa fac un fel de ABS. :ha: A fost rasul de pe lume, noroc cu covorasele din doatare care au servit drept covoare de zapada.

Dupa ce imi iau caucioace de noroi iesim pe undeva sa vedem cum fac si altii :grin:. Deocamdata ne dadeam doar noi singuri.

Asteptam o iesire la sfarsit de saptamana.

Link spre comentariu

Fara cauciucuri singurul domeniu in care te poti evidentia cu Patrolul e un stil de conducere sinucigas , care are ca unic scop atacarea cu maxim de viteza initiala a terenului fara aderenta si continuarea deplasarii prin orice metode ( a se intelege gaz maxim si ochii mari ) ...

Ai vazut vreun dansator de flamenco dansind fara pantofi fara pantofi ?

Poate ca la vara vei fi un campion de vreme uscata ...pe zapada abia ai aflat limitele .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare