Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L-am gasit

paulele

Postări Recomandate

Re: L-am gasit

Multumesc Cos pentru discursul parintesc. :old

Adevarul este ca in spatele volanului nu sunt deloc sinucigas, mai ales cand este si doamna langa. Masina asteapta linistita de atunci in parcare noul set de bocanci.

Dar intradevar i-am aflat limitele, si am vazut ca trebuie sa ai ceva accesorii. Cand va fi gata portbagajul superior, o voi dota cu un set de grilaje de zapada si un highlift, probabil si un troliu.

:tk

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e deloc parintesc , numai concluzia ce-am capatat-o dupa ce mi-am cumparat AT-uri .Mt-urile urmeaza , asteptate de al doilea set de jenti . Abia atunci ( si numai atunci ) mai scot masina la arat .

Pentru ca fara scule orice meserias e pe jumatare prost , iar cu scule orice prost e pe jumatate destept...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Hai ca m-ai prins pe subiect . Voi fi putin pe linga subiectul masinii tale , insa iti raspund , daca ai intrebat .

Da , cu lanturi civile din supermarket , cu lanturi desperechiate , cu lanturi improvizate din lant de diferite dimensiuni legate de jenti cu sirma , cu 'lanturi' improvizate din cordon sintetic de 22mm si chingi rasucite , de asemenea legate cu sirme de jenti . Prima data mi-a placut , a doua oara am facut-o ca stiam ca ar merge ...alte dati fortat de imprejurari si de bunul prieten - morcovul din scaun ...

Am fost satisfacut in toate cazurile , se simtea o mare imbunatatire la tractiune .Mai bune ca la un MT agresiv , autentic ? Nu stiu , nu am destula experienta .( dupa un timp am ajuns la luxul de a suna un prieten -MULTUMESC , SCLIPICI , forever ever ) .

Insa din cauza montarii greoaie , a greutatii suplimentare , lipsei de siguranta si obligativitatea folosirii vitezelor reduse , nu le pot considera o alternativa la MT , poate doar in caz de necesitate ( si doar asa le-am si aplicat ...nicidecum de amorul artei ) .Sint absolut sigur ca un sofer mai experimentat ar fi ajuns mai departe in unele situatii , iar in altele ar fi renuntat ...Tinind cont ca am AT dedicate pentru asfalt si drumuri tari , pietroase , noroi moderat .La zapada sint cam de nota 8- Pirelli Scorpion ( un pfofil asemanator cu BFG-AT , dar totusi un pic mai 'rutier' ) .La munte am fost absolut satisfacut , se catara binisor pe stinca ...pe nisip nu scurma si nu prea se afunda ...sint la al doilea set , nu va mai fi un al treilea ....

Nu ma vad carind lanturi si montind de 3 ori pe saptamina , in timpul verii ...AT e un compromis acceptabil numai pentru expeditionari ca mine care vor in principal sa supravietuiasca onorabil in traseu si sa aiba o calatorie incheiata cu bine , in zone diverse . Eu merg cu Patrol ,LWB , in continua evolutie .

Ce n-am incercat : scarite din lant tip senila . Sper sa n-am nevoie , sint sigur ca directia cu scarite pe AT e doar o iluzie , iar alunecarea laterala e o problema sigura , ar fi eficiente doar la mersul inainte ( valabil si la cele enumerate mai sus .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

si cu MT -urile pe zapada batatorita poti sa o uiti.

dupa cum zice si numele Mud + Tarmek

dar pe zapada proaspata sunt super pot sa-ti zic din experienta.

sa folosesti masina sanatos

cat despre rugina cel mai ieftin si mai simplu e sa iei flexu sa o tai jos

doar ca daca tai vreo 2 cm de pe fata iti vor trebui cel mai bine niste contraripi.

iar si cu un bodylift de min 2.5 poti sa bagi linistit si 35-uri

daca nu ai dat jos barile stabilizatoare atunci sar putea sa poti merge si cu 33 -uri pe stock dar cu jante mai scoase.

in loc de overfendere daca te deranjeaza stropitul este banda de cauciuc cu sarma pe o parte care se poate pune pe aripi dar costa ceva.

eu am taiat si mis iesite gumele vreo 5 cm afara dar inchid geamu si am rezolvat

e chiar distractiv sa vezi fantana arteziana de noroi :ha:

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare