Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul kit de suspensie pe elicoidale de la Zanfi

omoroka

Postări Recomandate

Baietii astia de la Zanfi se pare se intrec pe sine in inovatie. Ei au mai facut kituri de suspensie pe elicoidale insa noul model lansat de ei este 100% bolt on!

Ingeniozitatea cu care este gandit kit-ul te pune pe ganduri rau de tot. Eu unu am admirat fiecare poza indelung. Nu cred ca este mai bun decat celelalte kituri pe elicoidale din cauza ca tendoanele se monteaza in locasul in care se montau initial arcurile si nu mai spre centrul masinii. Dar ma rog, s-au gandit ei ca sa faca ceva gen Ikea... monteaza-ti-l singur.

Minunati-va si voi...dar nu prea mult... pretul e si el pe masura inventivitatii lor :grin:

http://www.zanfi.it/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=23_151&products_id=2347

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noul kit de suspensie pe elicoidale de la Zanfi

Eu am vazut un Kit Zanfi la baietii de la Vilcea...cel cu arc foaie..la singular, arcurile foi de samurai se schimbau cu o singura foaie....Plua multe alte chestii....

Mergea si arata proportional cu pretul.....:grin:

L.E.:Credeam ca te-ai apucat de investit:grin:.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Eu am vazut un Kit Zanfi la baietii de la Vilcea...cel cu arc foaie..la singular, arcurile foi de samurai se schimbau cu o singura foaie....Plua multe alte chestii....

Mergea si arata proportional cu pretul.....:grin:

L.E.:Credeam ca te-ai apucat de investit:grin:.....

pai am investit ceva in masina deja daca asta ma intrebai. am pus pe ea accesorii si de la calmini si de la zanfi... de la mai multi :grin: pe situl alora de la zanfi ma uit destul de des pt ca e de referinta... de referinta dar scump. stateam si ma intrebam, ce dracu mai tot inventeaza ei kituri si tot felu de alte dracii pentru un model de masina care nu se mai fabrica de 8 ani deja, cum e samuraiul? oare chiar le merge treaba cu chestia asta?

oricum ar fi, baietii sunt niste tehnicieni desavarsiti, ce sa mai... neam cu davinci doar :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

Dap...dar 5000E de-o data nu ai da....:grin: cunosc sentimenutul......

Initial am crezut ca asta faci......de aici sfatul ala :grin:

Masinuta aia de care aminteam avea un Kit din ala sus amintit, ceva pe la rapoarte, reductor,rollcage parca.....un enter si ceva peste 5000E....:ha:

Impresionant.Rau de tot.....si ma vazut destule masini pregatite .....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Dap...dar 5000E de-o data nu ai da....:grin: cunosc sentimenutul......

Initial am crezut ca asta faci......de aici sfatul ala :grin:

Masinuta aia de care aminteam avea un Kit din ala sus amintit, ceva pe la rapoarte, reductor,rollcage parca.....un enter si ceva peste 5000E....:ha:

Impresionant.Rau de tot.....si ma vazut destule masini pregatite .....

aaa pai stai linistit ca si eu am ajuns cu masina mea la valoarea de 7600eur si inca mai am planuri. am un excel cu fiecare leut pe care l-am bagat in ea, excluzand consumabilele. ce vrei mai, boala grea, nu gluma :ha:

acuma, uitandu-ma in urma un pic si la traiectul cheltuielilor avute cu modernizarea ei, daca ar fi sa o iau de la zero din nou, as incepe cu un chit d'asta pe elicoaiedale chiar daca e 2500eur, mi l-as face cadou de ziua mea in aprilie :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare