mircea19 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 acum mam inscris p forum am o vitara 96 santana si am probleme cu directia masina are servodirectie si trebuie sa tragi cu amandoua mainile de volan nu stiu care ar fi problema, iar o alta problema ar fi ca intra cate odata foarte greu in viteza are numai momente iar in rest intra ok astept pareri si eventual rezolvari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: probleme vitara servodirectie ai scimbat uleiul in pompa de servo si in cutie ?, daca nu poti sa incepi cu asta. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea19 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: probleme vitara servodirectie in servo am schimbat uleiul dar in cutie nu sen semicaseta curge ulei si nu gasesc bucsa poate cineva sa ma indrume unde as gasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: probleme vitara servodirectie Poate vede Roly topicul si te ajuta el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: probleme vitara servodirectie Poate vede Roly topicul si te ajuta el. la alta vitara:x An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: probleme vitara servodirectie Mircea19, citeste regulamentul si fa-ti prezentarea (punctul 2c) altfel sunt nevoit sa sterg topicul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: probleme vitara servodirectie ......Si locatia din profil........... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate