Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ne-a mai parasit un frate de 4x4

Tinelos

Postări Recomandate

Ciprian Chiriacescu din Otelu-Rosu , Caras-Severin , fost posesor de Nissan Patrol y60 , mare impatimit al off-road-ului si-a gasit sfarsitul in explozia de la un service auto ... Avea 31 de ani si o fetita de doar 2 luni...

D-zeu sa il odihneasca!

P.S. Nu cred ca avea cont pe forum , dar il citea ...

Postez un link catre stirea cu explozia

http://www.adevarul.ro/locale/resita/Resita-Adevarul_de_Seara_Resita-Caras-Severin-deflagratie-explozie-Otelu-Rosu_0_419358098.html

Editat de Max
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ne-a mai parasit un frate de 4x4

Ciprian Chiriacescu din Otelu-Rosu , Caras-Severin , fost posesor de Nissan Patrol y60 ,....

P.S. Nu cred ca avea cont pe forum , dar il citea ...

Avem un cont @chiriacescu cu adresa de email chiriacescuciprian@yahoo.com nascut in 13 februarie 1980 dar e din Bucuresti dupa cum e trecut la locatie.

Oare acesta este?

Link spre comentariu

Da el e ... In seara asta am aflat ca pe 13 februarie ar fi implinit 31 de ani...

Avea un magazin de piese auto situat langa service-ul care a explodat.Atat el cat si patronul service-ului (a fost si el ranit in explozie) aveau Nissan Patrol si mi-au inspirat si mie aceasta pasiune...mi-au aratat unde sa imi pun troliu ... cauciucuri ... Mi-a fost un prieten bun...

In aceasta seara la priveghi ...Patrolul ii statea in curte , gata sa il duca "pe paduri " - cum spunea el ....

Postez un link cu ce faceau ei in teren :

in filmuletul al 2 lea , ciprian e cel care filmeaza , se vede la inceput...

Nu era expert in off-road , dar ii placea si evolua!

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare