gelu gelu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Am un pajero lung 2,5tdi din 90,si numi merg semnalizarile , ma poate ajuta cineva ,in rest toata consola de bord imi merge,inclusiv geamurile electrice,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile Vezi sigurante ! Avaria merge? Posibil releu. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile Daca e din 90, inseamna ca e pajero 1. Cel mai probabil, la problema ta, e butonul de avarie, e foarte cacacios.... pardon, stricacios. Lamela din interiorul sau a ramas intre comenzi, drept urmare nu-ti merge nici avaria, nici semnalizarile. Scoate butonul, desfa-i mufa din spate, scate capacul cu pini din spatele sau, muta manual lamela in sus, pune o bucatica de hartie sa-l tina asa, apoi monteaza-l inapoi. Nu vei mai avea avarie, dar vei avea semnalizari. E o solutie de urgenta, pana gasesti alt buton compatibil. Ai grija cand cumperi de la sh alt buton, sa-l verifici atent ca-s 3 tipuri de butoate, arata la fel, insa au mufele altfel in spate, unul are 6 fire, altul 7, si pinii sunt dispusi altfel. Sa faca click cand comuti. Data viitoare cand mai apesi pe buton, sa fii mai gentil ca-s foarte casante parghiile din spatele lui. PS: Daca faci o poza la buton (partea din spate si interior), poate ai noroc si am unul la fel ca al tau. Si eu am trecut prin aceeasi pb si pana l-am gasit pe cel care trebuie, am facut colectie de butoane de avarie. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile multumesc mult klez dar de la cine lam luat pe butonul de avari e pus stergatorul de parbriz, pt ca motorasul de stergatoare a luat foc,si sa montat unul de dacie legat la butonul de avari ,ce ar trebui sa fac multumesc pt sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile Revii la "setarile de fabrica". Cauti un bloc de stergatoare (in cazul in care e pe fata) pentru masina ta, un buton de avarie pt masina ta si o aduci la normal. Ce inventii electro-mecanice s-au facut pe acolo, sa te bucuri ca a luat foc cu totul. Contactul de stergatoare are 4 pozitii (daca e fata), iar butonul de avarii doar 2. Daca e vb de stergatoarele pe spate, butonul are 3 pozitii, din care una pe revenire (washer). De care e vb mai exact ? Indiferent de care e, am ambele contacte (fata/spate) pentru stergatoare, de la donator. Mufele au ramas intregi, sau si ele au fost tunate ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile e vb de motorasul din fata de la stergatoare mufele sunt intace nu au fost tunate,doar motorasul de stergator fata e improvizat in rest e totul ok ,iti multumesc pt ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile Eu tot nu am inteles, poate-s mai blond de felul meu, am mai primit afirmatii de astea :grin: Deci la tine e schimbat motorasul de la stergatoarele fata, sau doar contactul ? Sa inteleg ca firele/mufele au ramas cele de fabrica. La tine ce e schimbat, motorasul, contactele ? In functie de cat de detaliat si exact dai indiciile defectiunii, pot si eu sa-ti dau raspunsul problemei. Daca faci economie de taste, eu nu pot decat sa intuiesc problema ta, astfel sarim din lac in put... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile am descoperit problema ajutama cu un releu de semnalizare indiferent cat costa iti multumesc , a si inca ceva un nr de mobil sa mai vb , al meu e 0768926071 multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile 0745.91.31.61 Daca e releul, e bine. Adica nu e bine, dar e mai ieftin. Gasesti nou, si il gasesti la acelasi pret cu unul sh, deci nu are rost sa-ti trimit eu unul. De altfel, cel de rezerva al meu e si nitel ruginit, am descoperit ca nu e waterproof. In schimb, te pot ajuta cu blocul de stergatoare, butonul de avarie sau orice al sfat legat de masina:old OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Probleme cu semnalizarile frate si al meu e ruginit, sincer de ceeu azi maM DAT PE O PARTE CU EL nu are nimic doar aripa dreapta fata, sper sa ne vedem cu el in teren p pa:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate