Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dilema masculina

vitalies

Postări Recomandate

Daca ai avea in pat in stanga ta pe cea mai frumoasa femeie, iar in dreapta ta un gay, cui i-ai intoarce spatele ? :wink:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: dilema masculina

Primul lucru ar fi sa-ti dai doua palme,sa nu mai bei in halul asta incat sa nu stii cum au ajuns respectivii in patul tau.Al doilea lucru dai gay`u afara si iti vezi de treaba cu femeia.Eu zic ca e cea mai buna varianta:h5

:hl:hl:hl
Link spre comentariu

Te intorci cu fata la gay, ii dai bani sa se duca sa-si ia un kil de morcovi sa-si faca o supa ...dupa care te intorci cu fata la femeie, ii dai bani sa-si cumpere un kil de castraveti sa-si faca o salata ...dupa care te gandesti ce ai baut aseara si mai ales cu cine ...Te imbraci, presupunand ca te-ai trezit gol intre ei, lasi pe pat un trandafir pe partea femeii si dai se deschizi usa sa pleci ...Cand deschizi usa ...te trezesti ...intre doua gagici mult mai bune decat gagica din in primul vis sau intre doi gay pe deasupra si negri . Cred ca acest al doilea vis inlatura total dilema: Cui sa-i intorci spatele!" ... :ha: Presupunand ca nu ai destui bani de morcovi sau de castraveti ...te gandesti serios sa lasi naibii bautura si maraciuca ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nasoala situatie . Dar cum noi romani suntem obisnuiti.....in dreapta o superba iar in stanga statul ..... cum te intorci tot f....t esti.

Partea interesanta e ca pe dreapta trebuie sa fi activ (ceea ce implica oaresce efort), iar pe stanga nu ai decat a sta linistit si a geme si ofta incetisor a dezaprobare din cand in cand.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

.... dilema vietii ....

Daca-l vezi p'ala normal sa-i faci o poza , ca o cumpar ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am si eu o dilema... VOI SUNTETI NORMALI? :ha:

Defineste NORMAL ! :ha::ha::ha:

(nici noi nu mai stim ce e normal):grin:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare