Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am o problema cu parbrizul .........voi ?

GPScu

Postări Recomandate

Am achizitionat 3 parbrize in 6 luni :grin: pt nissanul meu y60 4200cmc , de la AGER care sustin ca sunt Nemtesti :uameni , sunt ff casante , la o simpla atingere in teren ......crapa :hlce facem , de unde achizitionam o marfa cat de cat ok ...........m-am saturat sa dau banii pe chinezarai :uameni .........sau caut unul original :grin:la un pret acceptabil :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am o problema cu parbrizul .........voi ?

LOL, original , de unde dracu' vere !

cauta in Romania Pilkington prin Ager !

P.S. daca se crapa asa usor , ia pune tu mana si fa neste masuratori fine ca s-ar prea putea sa ai rama- caroseria- un pic mai stramba !

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

Body lift my friend.......:old

Nu ai ce-i face, spargi orice geam ai, poate fi si facut de maestrul Yoda :ha: :ha:

Daca ai body este pretul platit : o caroserie mai....subreda combinata cu tocurile alea cui.

Parerea mea,am patit-o cindva......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu am body lift , nu am rasturnat nici o data masina , nu a fost taiat, sudat plafonul , chederul intra ca uns pe caroserie in momentul montajului , ba din contra chederul l-am luat nou la ultimul parbriz .........CALITATEA PARBRIZULUI E :grin:( CHINA) ff proasta ......:tk

unde gasim un dealer corect ?

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Atunci mergi la magazin gen Alpadrino si obisnuiese-te cu pretul la original....daca tu crezi ca-i ok si aia-l au sau aduc......fa-o si pe asta....

Totusi, astia care vind geamurile,nu au si alta alternativa?!? Adica daca tot dai niste bani, macar schimba furnizorul....mama lor de chinezi....

Sfortza fie cu tine! :h5

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Nu calitatea geamului e problema ... Ci fortele care "lucreaza" in interiorul fierului in special la parbrizele liptite sau la cele montate prost.

Am experienta cu un Y61 ... parbriz original ... M-am dat cu masina in teren. Nu a patit nimic. Insa in parcare fara sa actioneze asupra lui un factor mecanic s-a fisurat.

Parbrizul la Y60 e pe cheder. La montajul parbrizelor se baga o solutie in chedere. Toate materialele la oscilatii mari de temperatura isi schimba masele (la rece se contracta si devin casabile, la caldura se dilata)...Daca nu se pune acea solutie la montaj sau montajul se face necorespunzator atunci ... se intampla chestii de genul asta.

Un alt factor important il reprezinta reparatiile in timp asupra caroseriei masinii in zona parbrizului si/sau adaugarea de mase suplimentare in echilibrul masinii.

La simpla atingere a unei mase aflate permanent sub tensiune se exercita forte care automat produc fisuri sau rupturi materialelor.

Ex:

Iei un balon si il umfli la maxim. Simpla lui atingere/apasare cu un deget (degetul nu este un corp contondent ascutit, corect? :grin:) il poate sparge. In stare lui initiala (neumflat) daca apesi pe balon nu il poti sparge ... :grin:

La masinile fara sasiu, spargerea geamurilor in teren ...e doar o chestiune de timp. :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu la saracia aia de cherokee am schimbat 3 parbrize intr-un an, toate de la AGER.

am pus treaba asta pe seama faptului ca nu avea sasiu si torsiona toata chiar si pe cel mai usor forestier. spre exemplu vara daca tineai mana intre usa si rama plafonului riscai sa ramai fara deget...

ultimul parbriz s-a spart dupa o saptamana, e clar ca nu sunt grozave...

Link spre comentariu

Am auzit de unele poloneze (Nordglass) ca ar fi bunicele inclusiv la pret. Daca faci o cautare pe Google dupa 'Nordglass' o sa gsesti dealer-ul din Bucuresti. Macar nu sunt chinezesti.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Incearca folie speciala. Parca cei de la ventureshield aveau ceva foarte bun. Daca nu, 3M.

Pentru Parbriz nu am incercat, insa pe faruri e super. Am luat ditamai roca si nu s-a bulit decat folia. Lafel un prieten a "vrut" sa darame un gard de beton si s-a bulit doar folia, nici o zgarietura. (Am incercat ventureshield transparent).

La primavara ma bate gandul sa incerc si folia pentru parbriz.

Dar daca caroseria e cea care iti rupe geamurile...nu pre ai ce-i face. Doar un parbriz elastic te poate ajuta, ceva gen plexi. dar nu cred ca te incanta deloc.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

RZV ....am mai avut nissanuri y60 , m-am dat in teren de nnnnnnnnnn ori cu ele .........ba din contra ....AM SARIT LA TRAMBULINA :grin: cu unul cu bodi lift .... nu am avut nici o problema :tkcu parbrizul :ha:

Vb. de calitatea marfi care exista pe piata :uameni

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

am inteles si stiu ce spui....tocmai de aia spuneam sa schimbi furnizorul,producatorul.Incearca si de la altii parbrize.Torsionari apar numai in cond scrise de noi...daca nu sunt create conditiile,atunci nu are de ce sa se sparga...clar!

Schimba producatorul/furnizorul ,incearca unde te-au trimis baietii,poate-i altceva ......totusi nu ne-ai spus cum se sparg ..in mers,cind urci o bordura,cind este frig, de la pietre...noaptea?!?=ai prieteni :ha:

Link spre comentariu

in arad e o firma mare de parbrize...

am auzit muuuulte cazuri (inclusiv serge de pe forum) care si-a schimbat parbrizul la ei si iarna crapa ca pop-cornul

e o marfa de o calitate jenanta...dar preturile sunt normale....motiv pentru care inventivul roman, isi face acum o hala imensa pe centura aradului si deja are vreo mie de colete cu parbrize depozitate pe un spatiu cam cat parcarea de la "profi"

intelegeti de ce merge asa rau treaba pe la noi...toti sunt tepari de prima mana..romanul vinde dar nu il intereseaza sa faca comert

nu cred ca e de dat vreun sfat...eventual sa iai unul second ciobit putin...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

1. cred ca e ceva in neregula cu caroseria masinii. Inainte de a pune un nou parbriz, ar fi indicat sa masori diagonalele si paralelismul ramei ! Nu am urmarit discutia de la inceput, dar daca este vb de masina "taiata" s-ar putea sa se fi tras stalpii daca ati facut lucrarea fara contraforti. Si cum ai mai multe caroserii la dispozitie, poti compara dimensiunile. Acum parbrizul nu se aseaza pe rama si acumuleaza tensiuni ce conduc la fisurare.

2, nu ai ce sa cauti cu parbriz securit pe o masina de off road. Iti pot sari cioburi in ochi la un eventual accident.

3. Da, un bodylift necorespunzator , care joaca in prinderi , poate dezghioca masina, dar damage-ul se limiteaza strict la fisuri pe contraaripi.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Salut,

La reprezentatna Nissan, se mai pot comanda parbrize originale Y60.

Am intrebat eu ieri .

Stima,

Florin

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Salut,

La reprezentatna Nissan, se mai pot comanda parbrize originale Y60.

Am intrebat eu ieri .

Stima,

Florin

La reprezentanta noastra :ha::ha:niste golani ....am fost cu un Nissna Pathfinder la revizie (schimb consumabile ) ....surpriza :grin:piese affter market :uameni placute , filtere.......Intrebarea a fost ? De ce mai vin la reprezentanta , cand pot sa le schimb si eu pe genunchi :uameni scuza a fost ca nu le-au venit piesele pe original .....ceea ce eu am facut programare cu o saptamana inainte :grin: .......PE PIATA NOASTRA AJUNG NUMAI REBUTURI , daca nu te pricepi un pic , va ajunge pe masina ta tot ce-i mai prost la pret de original ...........

Din acest motiv evit sa mai cumpar de la acest furnizor, de parbrize , intrucat calitatea e ff proasta , e singura masina la care am schimbat 3 parbrize :grin: de cand am eu masini !

Asta e masina , blestemat de parbriz :grin:

http://img11.imageshack.us/img11/1389/fotografie0120.th.jpg http://img202.imageshack.us/img202/2290/fotografie0108i.th.jpg

Editat de Astral

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Diferenta de pret dintre piesele de origine si cele after market e de cele mai multe ori semnificativa,si ca atare profitul mai mare.Reprezentantele prefera sa nu mai faca stocuri mari pentru ca multi au renuntat sa mai faca reviziile la ei din cauza preturilor astronomice.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Si nu era normal sa-l intrebe intai : OEM sau aftermarket ?

Si daca omul vrea original sa i se spuna pretul si un termen in care va primi produsul dorit ?

Atunci ce rol mai are reprezentanta daca tot rahaturi after-market imi baga pe gat ???

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare