Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OME vs. Trailmaster

suculetz

Postări Recomandate

salut, as vrea cateva pareri despre fiecare, cum se comporta pe sosea si in teren. Inaltarea de 50 mm de la trailmaster imi pare un pic cam mare pentru stabilitatea Jimny ului, nu stiu daca flansele ar rezolva problema sau doar o amelioreaza
Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: OME vs. Traimaster

salut, as vrea cateva pareri despre fiecare, cum se comporta pe sosea si in teren. Inaltarea de 50 mm de la trailmaster imi pare un pic cam mare pentru stabilitatea Jimny ului, nu stiu daca flansele ar rezolva problema sau doar o amelioreaza

Trailmaster e mai rigid din cate am inteles eu de la maestrii cu service 4x4 care au montat de toate, in comparatie cu OME care e mai confortabila. Informatia o am pentru chiturile de suspensie dedicate samuraielor insa prin extrapolare si prin faptul ca sursa de amortizoare trebuie sa fie aceeasi, pentru ca ele cam dau duritatea suspensiei, poti trage concluzia ca treaba asta este valabila si pt Jimny. OME are casursa de amortizoare de exemplu marca Monroe (asa am citit tot aici pe forum la un moment dat) :wink:

5cm nu e mult, esti in zona sigura. Problemele apar de la 5cm in sus asa ca nu sta pe ganduri prea mult. Daca nu o inalti macar 5cm nici nu se poate chema ca ai inaltat-o, adica bagi banii degeaba in ea :wink:

Cand o vei inalta 5cm vei vedea ca de exemplu, nu vei mai avea probleme asa mari cu obstacolele inalte gen scocuri peste care trebuie sa urci cu cate o roata pe rand in sensul ca nu te mai asezi cu pragul pe ea. In plus poti pune si niste cauciucuri de 215 sau chiar 225 :wink:

N-o sa pierzi nimic la stabilitate, poti intreba colegi cu Jimny-uri modificate mult mai rau de atata :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

Re: OME vs. Trailmaster

OME este divizia de suspensii a lui ARB, ceea ce ofera garantia calitatii.

Pe de alta parte OME are omologare TUV, care se da pentru circulatia pe sosea, deci un comportament rutier foarte bun. In off-road sunt deasemenea fosrte bune; important este sa alegi codurile de comanda corect: pe fata poti sa pui arcuri mai moi sau mai tari, functie de greutatea pe care o adaugi (troliu, bara); pe spate sunt arcuri diferite pentru cele facute in Japonia sau pt Europa.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

OME sunt confortabile pe sosea dar nu balanseaza ceea ce da un comportament rutier sigur.

Pentru masini care merg mai sportiv exista generatia noua de amortizoare OME Nitrocharger Sport care amortizeaza mult mai eficient in viraje; deasemenea sunt mai performante si in off-road; costa cam cu 14-15% mai mult decat OME Nitrocharger, dar merita.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Ca sa incapa un MT de 215 tre sa-i decupezi din aripile fata 2cm jos,la baza,langa prag, altfel cand cobori o panta abrupta sau de ex cand treci peste bumpere o sa-ti atinga :wink:. Iar simex intra decat 205/75 cu taietura de rigoare. Daca vrei gume mai mari, jos cu tot plasticul si pus flexul la aripi si in spate:grin:. In fine...:2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare