Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un link interesant

mongli

Postări Recomandate

intr-adevar. super tare filmu

l-am vazut cap coada de vreo 2 ori

si o chestie si mai interesanta.

daca l-ati fi cautat pe IMDB cand a aparut, acum vreo 2 ani cred, nu l-ati fi gasit. in schimb in 2006 a aparut "American Zeitgeist". si a fost listat atunci pe IMDB.

acum vad ca a aparut si "Zeitgeist, The movie" dar ca fiind facut in 2007. ceea ce e fals, pentru ca l-am vazut in 2005

do i smell a cover-up? :grin: sau macar o disimulare? :P

in orice caz. super tare filmu. cu toate ca pe alocuri are iz propagandistic :)

e de vazut in mod sigur. se gaseste si pe torenti

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu filmul...

O mare teore a conspiratiei...

Nu zic ca unele lucruri nu te face sa-ti pui ntrebari.. dar totusi filmul e facut sa fie manipulativ.

Si raman cateva intrebari.. daca intram intr-o noua era in 2150.. care va fi noua religie si ce v-om venera?

Marcar am vazut ca pe lista "veche" era trecut si Zamolxis..

Plus.. in tot filmul care vroia sa demaste totul.. nu se pomeneste nimic de masoni.. ce e ciudat.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Teoria conspiratiei ! doua cuvinte grele

este valabila atata timp cat nu exista nici cea mai mica dovada !

in momentul aparitiei unei dovezi cat de mici ,teoria dispare si ramine doar CONSPIRATIA !!

o zi buna domnilor !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator jimny8

nothing new sub soare...

parerea mea: conteaza mult ceea ce simti. si daca simt ca ceva e in neregula, sigur asa este :)

problema este ca astfel de documentare duc la discutii interminabile, nu la actiuni. dar, vorba aia, sa fim optimisti, ca doar n-o fi dracul atat de negru.

pe mine ma deranjeaza ca, varsator fiind, mai trebuie sa astept 100 de ani pana intram in era varsatorului! :twisted: weekend fain everybody

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

si dupa modelul satanei, conspiratorii ii fac pe oameni sa creada ca de fapt nu e nici o conspiratie, ba mai mult, oamenii ajung sa ii ia in deradere pe cei care nu inghit orice minciuna.

vorbeam recent cu un american din ala, get beget, indobitocit de nationalism si mare amator de bush. l-am intrebat cum de poate sa creada ca operatiunea twin towers a fost opera unor teroristi amarati de afara, cand e clar ca a fost pur si simplu o investitie: s-au distrus niste sute de milioane de euro si au fost omorati niste mii de americani, dar acum americanii au pus stapanire pe petrolul arab si le ies bani si din razboi.

daca mai continuam sa spun ca bush este un mare mincinos, cred ca tipul ma omora pe loc :) mai mult de jumatate din america gandeste ca tipul asta si toti se autoconving ca totul este in regula, pentru ca au casa, masina, bani de mancare si benzina si traiesc bine. se simt bine in colivia lor de aur - exact ce era si epoca de aur pentru multi dintre romani, care inca duc dorul epocii: nu mureau de foame, chiar daca nu prea erau multe de mancare, aveau un acoperis prin grija comunismului, aveau un serviciu caldut unde trageau mata de coada... mai conteaza ca intelectualii erau bagati la canal sau pe santierele patriei? noi sa fim sanatosi!

daca tot combinam romanii si conspiratiile: a fost revolutie sau lovitura de stat? au fost rapiti cu adevarat jurnalistii romani sau a fost o miscare pentru a sensibiliza opinia publica in privinta terorismului? a fost egalitate la alegerile prezidentiale intre nastase si basescu sau s-a creat impresia ca suntem pe muchie de cutit? si putem continua mult si bine... acelasi joc pervers al conspiratiei, dar la cote mult mai mici.

vezi? dupa cum spuneam, putem sa ne lansam in discutii sforaitoare cat ii lumea, ca de rezolvat tot nu rezolvam nimic. se va face un mare imperiu mondial - so what? imperii au mai fost, s-au distrus ele insele, istoria a continuat... vrei sa trezesti constiinta oamenilor? cred ca ei nu vor - ar fi exact dilema din matrix: care pilula, cea albastra, dupa care te trezesti in pat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, sau cea rosie, care te duce in wonderland? 90% din oameni ar alege, daca ar sti care e urmarea, prima varianta.

asa ca mai bine bem o bere si traim fara griji cat inca mai putem :h5 :x

pentru cine are chef de romane pe net, mai am multe idei:

http://www.oraan.ro/jurnal/ianuarie-2008/

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare