adi dma Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 (editat) va salut,exista oare posibilitatea sa consume vitara mai mult daca ii pui o pompa de benzina de pe alt autoturism, (cazul meu o pompa de benzina de pe un ford mondeo).......asa ca nus daca e o diferenta .....eu totusi cred ca nu poate sa influenteze mersul masini .va anunt ca am o vitara din 94 cu motor de 1600 cmc in 16 valve:g Editat Februarie 5, 2011 de Yonutz rugaminte: va rog ca pe viitor sa puneti un titlu explicit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Problema cu pompa de combustibil Pompa de benzina poate sa baga cat vrea ea, daca injectorul nu este si el cu debit marit, nu poate sa dea mai mult. Deci nu prea vad legatura cu consumul. Daca pui un injector cu debit marit atunci s ar putea sa pape mai mult. Foarte multi au adaptat diverse pompe de benzina, gen cielo, logan, s.a.m.d dar nu s a plans nimeni de consum mai mare. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Vitara - Problema cu pompa de combustibil pompa de benzina de vitara creeaza o anumita presiune pe instalatie necesara functionarii normale. daca presiunea este mai mica este nasol. daca este prea mare o da pe retur si daca este foarte mare iar este nasol eu zic ca nu are sens sa pui de alta masina. nimeni nu a descoperit vreo binefacere in punerea unei alte pompe de benzina. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian c Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Vitara - Problema cu pompa de combustibil verifica daca nu ai pierderi pe undeva dupa ce ai adaptat pompa. uitate si deasupra rezervorului daca nu ai pete. in cazul in care debitul e marit forteaza returul si daca nu ai strans bine colierele sau conducta fisurata ai pierderi. cresterea consumului poate fi datorata si sondei lamda defecte, bujii colmatate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate