marcel1973 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 (editat) Salut ,am un Discovery 2 TDI din 1997 din Anglia si i-mi face probleme cutia cate odata .Cand vrea intra in viteze bine ,cateodata nu vrea de loc .Nu stiu exact care este buba . Editat Februarie 5, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Probleme cutie de viteze Poate Discovery I http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Probleme cutie de viteze SI eu zic tot discovery I .Si uita-te mai inati la nuci pe afara poate iau sarit .....la toate vitezzelle face as asa sau are preferinte.Nu e musai din cutei poti sa numai debreiezi in mers.Pe uscat face la fel adica pe loc cu motorul oprit? detali mai amanuntite. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel1973 Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Probleme cutie de viteze Salut , face asta numai cateodata ,apas ambreiajul si nu vrea sa intre .Normal ca fortez levierul si da sa (caraie). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Discovery 1 - Probleme cutie de viteze Sincroanele,parerea mea. Am aceeasi problema la a doua si a treia,dar daca nu o fortez intra fara problema,daca ii dau repede caraie. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Discovery 1 - Probleme cutie de viteze Salut si bine ai venit la noi pe forum! Inainte de a posta problemele tale te rog citeste regulamentul si fa-ti o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page45 Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Discovery 1 - Probleme cutie de viteze legat de cutie am si eu o problema,nu foarte mare...cand bag a 2-a si viteza e destul de mare(nu exagerat) caraie putin, la viteza mica nu :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Discovery 1 - Probleme cutie de viteze legat de cutie am si eu o problema,nu foarte mare...cand bag a 2-a si viteza e destul de mare(nu exagerat) caraie putin, la viteza mica nu :tk Cind ai viteza mare de ce nu vrei tu sa treci prin a3a, apoi a2a, etc? Caraie pentru ca nu ar trebui sa faci asta. Si vezi ca scapi de ea mai repede in stilul asta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Discovery 1 - Probleme cutie de viteze cum am mai spus viteza nu e exagerata si chiar si din a3a (nu sar peste ea) in a2a daca am 30 km/h face uneori. ps cand bag mersul inapoi uneori sare, sitrebuie sa tin schimbatorul pana plec de pe loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate