Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai: caut pasionati in Iasi

koshmar

Postări Recomandate

Buna seara,ma numesc Bogdan si tocmai am achizitionat un Suzuki Samurai 1.3,an fabr 1995,inchis (foto dupa primul dus:)) .Pt inceput as dori sa ma lamureasca cineva ce modele exista pe piata si ce model este al meu (sint intr-o ceata totala)..Multumesc anticipat PS:daca este cineva din Iasi posesor de veverita abia astept sa-l invit la o cafea si sa-l disper cu intrebari
Aud Umbre!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samurai: caut pasionati in Iasi

salut si bine ai venit printre noi :h5!!!!

la o parte din multiplele intrebari pe care cu siguranta le ai poate te pot ajuta eu .0745311468

pune ceva poze sa vedem jucaria.

sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

Al tau e mai mult ca sigur SAMURAI pur sange, nu e nici SJ410 (are motor de 1000) nici SJ413 ca astea s-au fabricat pana prin 90 parca si nu e nici SJ500, asta are motor de 1600. Deci al tau e Suzuki SAMURAI cu motor de 1.3 :grin: Pune poze ca apoi iti zicem sigur ce e.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Salut!

:banana Proaspat posesor de Samurai, sper sa ne intalnim :clbintr-o zi prin Iasi ca eu am si mai multe intrebari, sau daca o faceti sa imi dati si mie un semn pe unde!

Deci sunt proaspat posesor de Suzuki Samurai, 1,3 injectie .... monopunct .... cred..., an fabricatie 1992, pregatita de off road de un pasionat din Bacau cu cauciucuri Fimex, kit inaltare si ambreiaj pt. offroad - din ce spune fostul proprietar, eu unul sunt total pe din afara cu off road-ul!

Multumesc!

(cu scuze pt. -koshmar- nu mai deschid alt topic sa ma "prezint":tk)

[ATTACH=CONFIG]117689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]117687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]117688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]117686[/ATTACH]

cunosc masina.

ai luat-o de la Florin ?

am vazut-o in actiune. e ok.

sa o stapanesti sanatos.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

va salut si eu

azi mi-am luat si eu un samurai de la niste baieti din bucuresti

eu momentan stau in iasi si tare as vrea sa ma imprietenesc cu niste posesori de samurai de prin iasi sa schimbam impresii si de ce nu sa iesim la niste plimbari.

Caut sa imi pregatesc cat de cat masinuta poate ma ajuta cineva cu un service

Link spre comentariu

Eu unul sunt de acord sa ne vedem pe undeva, poate chiar in weekend si daca Alex are disponibilitate ne pune pe amandoi la punct cu mai multe informatii.

:clPoate vede si Kosmar topicul si se baga, ce ziceti de sambata sau duminica in parcare la Motel Bucium, sau in alta parte ne vedem o ora la un termos de ceai/cafea:dr4, ne-am aduna vreo ......... 4!:h5

PS: funny icons :wink: !

Editat de Laurentiu.C

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

Salut!

Eu am de lucru la samurai...sper sa ii termin de pus shackle reverse-ul pana sambata....si inca cateva chichite...

Mai vorbim la telefon spre sfarsitul saptamanii.

Link spre comentariu

UPDATE:

Off-road-rii din Iasi se intalnesc de obicei in parcarea Facultatii de Chimie (cam tarziu am descoperit si eu - lene si ignoranta), deci locul de intalnire poate fi acolo, mai ramane de stabilit sambata/duminica si ora !

:ang1

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57233-ZONA-IASI-Iesiri-off-road/page23&highlight=zona+iasi

Editat de Laurentiu.C

Hyundai Elantra

Link spre comentariu

Urmareste te rog si link-ul pus de mine la poastul #13, acolo e o confirmare tot pt. Duminica, poti subscrie si tu acolo. Eu am disponibilitate si pentru Sambata si pentru Duminica, deci cand se hotaraste de ceilalti atunci subscriu si eu!

UPDATE: Duminica, ora 13,00, Parcarea Facultatii de Chimie (Politehnica), locul de intalnire OFF-road Iasi!

Editat de Laurentiu.C

Hyundai Elantra

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salutare sunt bogdan si sper sa ma primiti printre voi! de curand am achizitionat un samurai din 90, motor 1.3 injectie,si vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi!

de unde imi cumpar o prelata noua si niste prezoane cromate?

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

Salut,

Felicitari pentru achizitie!

Pentru piese incearca la sectiunea Mica Publicitate, prezoane mai gasesti si la magazinele de piese auto sau tunning, chiar la Autocenter cred. de prelata nu stiu dar am vazut ca multi cauta un hardtop in loc de prelata/softtop.

Hyundai Elantra

Link spre comentariu

de unde imi cumpar o prelata noua si niste prezoane cromate?

e nou omul si poate nu stie.

am eu respectivele piulite de prezoane. ai un mesaj privat de la mine

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

@autopit: :ha: am patit si eu ca tine si mi-a sters primul post, din lene nu am citit :rules , e putin cam dur administratorul :uamenidin punctul asta de vedere, in rest e OK prin munca care o face cu FORUM-ul.:grin:

Editat de Laurentiu.C

Hyundai Elantra

Link spre comentariu

salutare la toti ! sunt bogdan , am un suzuki samurai din 90 , 1.3 , in curand si niste poze, poate ne vedem duminica la 14 in parcare la motel, eu sunt in fiecare zi , vizavi de vama nicolina la un mag. de piese auto. daca bpot sa va ajut cu ceva treceti pe la mine! cafeaua e din partea casei! va astept! 0744317580.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare