wrv Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse eu merg pe ideea ca mai ai o garantie la lucrare piese .... si afli ce mai trebuie schimbat ps app tu parca aveai 120.000 de km nu ??? la revie acum ai schimbat si ulei de la diferential , transfer ?? ca trebuiesc schimbate:) o seara buna ps daca imi poate recomanda cineva un mecanic de la LR /RR astept:D! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse eu merg pe ideea ca mai ai o garantie la lucrare piese .... si afli ce mai trebuie schimbat ps app tu parca aveai 120.000 de km nu ??? la revie acum ai schimbat si ulei de la diferential , transfer ?? ca trebuiesc schimbate:) o seara buna ps daca imi poate recomanda cineva un mecanic de la LR /RR astept:D! Iti spun luni 21 martie!:grin: Da,schimb tot;atasez si factura! Sper sa nu am un soc :ha: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse ai reusit ceva activari ??? cu noua jucarie ?:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse ai reusit ceva activari ??? cu noua jucarie ?:D Sa sti ca nu mi-am prea bagat nasul,de frica sa nu 'reusesc' ceva spectaculos!:ha: Doar am sters cateva erori si am diagnosticat 'exhaust senzor tip 'A' low';cam atat pt moment;mai studiez si poate ma bag!:wink: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse astazi am achizitionat discuri frana fata (spate nu au pe stoc) :( si placutele discuri terrafirma placute ferodo premier :) achizitionat de la land atelier :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse Salut.Felicitari, sa te bucuri de ea. Ai de gand sa maresti puterea motorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse momenta nu o las asa :D cateva poze cred ca le.am pus de 2 ori :| invat :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse maine masina este programata la montarea de xenon in proiectoare ,pozitii led , interior led poze maine dupa lucrare sau daca reusesc sa termin in timp util o sa vin la intalnire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse wrv, de ce nu iti faci tu un topic separat? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse pt ? nu inteleg ce vrei sa zici ..... o zii buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse Nimic. Sunt prost. Am crezut ca e topicul lui Adp246.:uameni Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse probabil ai incurcar dupa ce am postat la mn pe topic am postat si la el :) nu nimic nu esti prost pur si simplu o greseala din cauza neatentiei :) cheers.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 (editat) Re: masina mea RRS 2.7 hse Nimic. Sunt prost. Am crezut ca e topicul lui Adp246.:uameni Ne bagam unul pe la altul pe topic si titlul este cam la fel:grin: de aceea se creeaza confuzii,dar nu-i problema! Numai bine! @wrv,sa-mi zici la cat te-a dus proiectoarele si stopurile cu led ;) A mea 'gagica' este la garaj,pun praguri si tobe finale noi! Spze sa fie gata pana luni,ca am programare la LR pt intretinere! Editat Martie 16, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse stopuri cu led nu pun ca nu cum sa le fac cu led pun la interior :la plafoniera , in usi , picioare fata , portbagaj pozitii fata si pozitiile de la nr spate :D pt stopurile spate am gasit modelul 2010 in jur de 1000 ron dar cand am fost la reprezenta pt revizie am intrebat si de stopuri + faruri iar baiatul de acolo mi.a zis ca ar trebuie schimbata si instalatia electrica ma cam indoiesc de trb asta ..... schimbi tobele ?? sau doar pui tipsuri cromate ?? ce model ai ales ?? si un pret :D:D o seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse stopuri cu led nu pun ca nu cum sa le fac cu led pun la interior :la plafoniera , in usi , picioare fata , portbagaj pozitii fata si la numar :D pt stopurile spate am gasit modelul 2010 in jur de 1000 ron dar cand am fost la reprezenta pt revizie am intrebat si de stopuri + faruri iar baiatul de acolo mi.a zis ca ar trebuie schimbata si instalatia electrica ma cam indoiesc de trb asta ..... schimbi tobele ?? sau doar pui tipsuri cromate ?? ce model ai ales ?? o seara buna doar tipsuri cromate,pun;este prea costisitor sa ma apuc sa le schimb,numai ca da bine :)) ;) o sa-ti arat poze in cateva zile! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse debeas astept ca investitia asta vreau sa o fac si eu ps norocu tau ca ai grila fata si grile laterale de supercharged Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 (editat) Re: masina mea RRS 2.7 hse debeas astept ca investitia asta vreau sa o fac si eu ps norocu tau ca ai grila fata si grile laterale de supercharged Da,sa sti ca m-au mai intrebat unii dacae supercharged si dupa raspunsul meu le cam cadea fata:ha: Am vazut si la semafor de multe ori unii deschid discret geamul sa auda 'supercharge-ul',dar din pacate... uite link-ul de unde am luat tipsurile http://www.sportuitlaten-shop.nl/uitlaatsierstukken-c-1.html?page=1&sort=1a modelul ales de mine este pe pagina 2 al 19-lea ;) Bafta! Editat Martie 16, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse imi plac ca sunt finute :D daca poti sa imi faci poze si de sub masina sa vad cum sunt tipsurile trimit un vin romanesc :))) :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse imi plac ca sunt finute :D daca poti sa imi faci poze si de sub masina sa vad cum sunt tipsurile trimit un vin romanesc :))) :P Promit ca fac ;) Si un filmulet scurt;) vinul,poate il servim la vara,ca precis ajung la neamuri pe acolo :h5 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse astazi montat xenon 5000k balast slim ( am vrut sa nu fie diferenta fata de xenonul de fabrica care este de 4700k ) leduri la interior + pozitie fata total 410 ron :) poze trebuie sa fac cu aparatul deoarece cu telefonul nu se vede bn X( leduri la interior am pus in fata la picioare la usi si in portbagaj , la plafoniera nu am gasit ceva sa imi placa cum lumineaza :) led interior: 4 smd side view led pozitie : 8 smd can bus cum fac niste poze bun le postez :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse o sa pun cateva poze cu ledurile care le.am pus astazi pe masina (pozele sunt luate de pe net) prima poza sunt cele cu interior doar ca nu am gasit cu 4 smd cum am eu a doua poza sunt cele de pozitie 8 smd a treia poza cele de numar spate 5 smd toate sunt cu canbus pentru a nu da eroare de bec ars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse m.am uitat pe ebay.co.uk si am vazut asta: http://cgi.ebay.co.uk/RANGE-ROVER-SPORT-2005-on-BADGE-BLACK-SILVER-GENUINE-/270655099806?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f044d139e#ht_2966wt_907 stie cineva cum se pot scoate siglele vechi ??? o chestie mica dar cred ca ar arata super mai ales ca masina este si ea neagra:D o seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 (editat) Re: masina mea RRS 2.7 hse masina azi a primit un breloc cumparat de la reprezentanta scuzati claritatea pozelor Editat Martie 22, 2011 de wrv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse masina azi a primit un breloc cumparat de la reprezentanta scuzati claritatea pozelor Scuzam,scuzam,dar unde sunt pozele?:ha::h5 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: masina mea RRS 2.7 hse le.am pus acum si pe cele cu ledurile pacat ca nu se vad ca in realitate numai ca nu stiu dc mi s.au intors pozele X( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate