Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina mea RRS 2.7 hse

wrv

Postări Recomandate

Vizitator DrLR

Re: masina mea RRS 2.7 hse

<Off topic>

Este mai important cine esti sau cat de mult (si bine!) ajuti un alt pasionat de LR?

@Sky: Am spus anterior ca am legatura cu LR, nu ca sunt angajat la una din reprezentantele din RO! In rest, no comment, si asa batem campii off topic.

<On topic>

Nu pot sa stiu ce s-a intamlat la tine dar in mod sigur ce am spus anterior este adevarat. RRS are doi senzori de uzura care sunt in circuit serie cu martorul din bord iar la intreruperea unui senzor se aprinde martorul. La refacerea circuitului prin inlocuirea senzorului intrerupt, martorul se stinge imediat dupa ce pui contactul (cu intarzierea normala de check 2-3sec.) Sau poate nu vorbim de acelasi martor?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

da vb ce de 2 senzori de uzura unul care este in fata pe stanga si unul in spate pe dreapta:D

la mn a disparut dupa ce am mers 2-300 de metri max a disparut :D

o zii buna

Link spre comentariu

zilele acestea masina va primi semnalizari (cele de pe usa care acum sunt portocalii) albe/fumuriii si ma bate gandu la o folie pe fata avand in vedere ca spatele este din fabrica negru :D

o seara placuta

Link spre comentariu

in seara aceasta masina mea era sa fie furata prin bruia de telecomanda:) noroc ca am fost pe faza si ca masina are alarma pe claxon :)

o seara buna

ps era sa se intample in parcare la afi

masina parcata langa karting (unde am si fost) si intrare unde era trafic ca sa zic asa

Link spre comentariu

Da se vede ca DrLR are acees la toate datele LR deci se invarte la un birou de suport tehnic LR sau ceva de genul cat despre schimbul de discuri frana spate exista o procedura speciala de reglat frana de mana care necesita si IDS ul deci urmare sa ma caute Dl cand are sa se strice modulul de frana de mana sau du te la un reglaj de frana de mana. Range Rover este o masina pretentioasa si nu se repara oriunde

0722.722.297
Link spre comentariu

nu obisnuiesc sa las lucruri la vedere si nu am decat un incarcator o sticla cu suc un bradulet :)))) si atat :)

credeti ca nu se poate fura masina ??? eu zic ca o fura si pe asta daca vrea

astazi am zis ca ajung la premium pt a vedea piesele arden dar nu am mai ajuns... o sa incerc maine

o zii buna

Editat de wrv
Link spre comentariu

Colaborez cu Land Atelier si ma poti contacta la 0722 722 297 si ca o sugestie pentru toti posesorii de RR uri nu mergeti decat la persoane care cunosc RR urile care au documentatie pentru ele care stiu cu ce se mananca O seara buna

0722.722.297
Link spre comentariu

haha aveam nr tau de la Dl Cristi (cred ca am zis bine ) de la land atelier care ii multumesc pe acesta cale pt rapiditatea cu care ma ajutat

cam cat ar dura aceasta operatiune??

o seara buna

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

buna-dimineata!!!!!!!

am o mica mare intrebare :))) cum se face update la navigatie ?:D am vazut pe ebay cd/dvd de navigatie dar este in jur de 180 de lire si nu prea ma incanta :d

Link spre comentariu

La prima intrebare: Poti sa-l prinzi singur in nituri, iti iei ce ai nevoie de la un magazin care vinde uneltele necesare.

La a doua intrebare: Cauta pe okazii.ro dvd-uri piratate sau cauta soft-ul pe torrente si iti fac singur dvd, eu asa am procedat.

Link spre comentariu

cu toate ca am zis k nu vreau marirea puterii as cam vrea sa o fac :)

ma gandeam la superchips deoarece sunt in anglia si ma gandesc ca or avea ceva legaturi si cu land rover / range rover si am gasit si la ei pe site un grafic de HP si NM :)

o seara placuta

Link spre comentariu

cu toate ca am zis k nu vreau marirea puterii as cam vrea sa o fac :)

ma gandeam la superchips deoarece sunt in anglia si ma gandesc ca or avea ceva legaturi si cu land rover / range rover si am gasit si la ei pe site un grafic de HP si NM :)

o seara placuta

Eu am pus :grin:

Ceva destul de bun,care reduce consumul si cresre puterea si cuplu ;)

Cateva detalii:

1384936634_RRStorque.PNG.c03cfacdb704f28612f8224d38d62bb7.PNG

Astept sa fac 1000 de km,au zis ca apoi pot sa merg la ceva reglaje si un DYNO-test;apoi postez rezultatele clare!

ECO POWER TUNING se numeste;

Valoare 488 eur,cu manopera garantie 3 ani sau 100k km;

Diferente prea mari sincer nu am simtit,doar consumul parca s-a redus cu vreo 0.5l /100km;Am sesizat ca la peste 130/h,parca urca mai bine spre 180...

Acuma inca nu pot da detalii;am facut abia 122 km si aia pe autostrada;)

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

pai astept impresii atunci !!! despre soft poate se gaseste si in RO !

mai nou senziorii mei de parcare merg razna cand merg da piuie un senzor pe fata cum as fii langa ceva , merg normal sau numai merg deloc imi clipeste butonul de la senzorii de parcare!

Link spre comentariu

cum ziceam zilele trecute ca mai merg senzorii cand au chef eee uite ca numai merg deloc si beloc de la senzorii de parcare clipeste !!!

astept pareri sugestii:)

Link spre comentariu

cum ziceam zilele trecute ca mai merg senzorii cand au chef eee uite ca numai merg deloc si beloc de la senzorii de parcare clipeste !!!

astept pareri sugestii:)

Incearca sa cureti mufele;cel mai probabil ca acolo s-a intamplat vreo oxidare ceva;nu cred ca e grav;)

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Incearca sa cureti mufele;cel mai probabil ca acolo s-a intamplat vreo oxidare ceva;nu cred ca e grav;)

Ai rezolvat cu senzorii?

LE;tu ai TV?eu nu stiu daca am sau nu ca nu imi apare pe display-ul central functia asta;probabil ca la generatiile mai noi....

Mi se pare interesant,dar la BMW,am si e din 2003:grin:

Poate nu stiu eu de unde,ce si cum?:ha:

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

cu senzorii nu am rezolvat m.am intalnit cu dl mihai la land atelier si s.ar putea sa fie un fir undeva. pt a rezolva problema trebuie sa dau bara jos sa vad ce si cum akm ca e umezeala merg senzorii :)) deci sa ploua incontinuare k mie greu cu senzorii ca m.am obisnuit cu ei :)

la tv (are un prieten tot pe RRS) si cand dai pe pe meniu la ecranu central trebuie sa ai o casuta cu TV daca gasesc o poza pe net postez

o seara buna

tv.thumb.jpg.8ef373ff89768029caa4503fff91d569.jpg

daca te uiti atent aici o sa vezi km trebuie sa apare

sthie cineva ce ar trebuie si cat ar costa k sa pun TV in masina ? sa fie OEM :D

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare