wrv Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 Re: masina mea RRS 2.7 hse Salutare, Dupa o lunga inactivitate pe forum + utilizarea masini , reintors in tara, am observat ca turometrul masinii fluctueaza, nu tot timpul, are cateva momente cand fluctueaza. Am facut un test de diagnoza singura eroare aparuta este: p245900 - eroare necunoscuta A-ti avea idee despre ce este vorba ? Multumesc O zi frumoasa sa aveti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Re: masina mea RRS 2.7 hse Salutare, Dupa o lunga inactivitate pe forum + utilizarea masini , reintors in tara, am observat ca turometrul masinii fluctueaza, nu tot timpul, are cateva momente cand fluctueaza. Am facut un test de diagnoza singura eroare aparuta este: p245900 - eroare necunoscuta A-ti avea idee despre ce este vorba ? Multumesc O zi frumoasa sa aveti! Daca ai folosit un tester generic OBD II, este posibil sa fie o indicatie eronata. Repeta testarea cu un tester dedicat LR It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate