DAGTOYOTA Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) cred ca l-ati mai vazut http://4x4online.hu/suli Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 foarte tari filmuletele.multe din fazele prezentate se pot folosi si adapta si la masinile cu care ne dam noi.recomand celor care nu au vazut filmele sa se uite la ele.avem numai de invatat. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 da e adevarat e faza aia cu trunchiul de copac ca sa schibi roata.Eu unul nu am stiut metoda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 da e adevarat e faza aia cu trunchiul de copac ca sa schibi roata.Eu unul nu am stiut metoda cred ca imi vand hi liftul,ca daca am drujba,la ce sa imi mai foloseasca............... :grin: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: unimog as vrea si eu un unimob ditr-asta cu priza de putere in fata daca n-ar fi asa de scump pentru a-l folosi in agricultura cu o cositoare rotativa frontala :tr :ca :av nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: unimog Am gasit-o pe forumul de Mercedes si nu m-am putut stapani sa nu v-o arat: BESTIE PUR SANGE!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: unimog Filmuletele nu se deschid!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: unimog as vrea si eu un unimob ditr-asta cu priza de putere in fata daca n-ar fi asa de scump pentru a-l folosi in agricultura cu o cositoare rotativa frontala :tr :ca :av Hmmmmmmmmmm. Eu am vazut un John Deere 2650 mai swcump decat un Unimog 435.... E drept ca nu mai stiu daca Unimog-ul avea priza de putere au ba.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: UNIMOG - Mercedes-Benz Mda ,e unu si mai smecher,black edition,l-am vazut pe autostrada in Germania mergea cam 150km/h.Si arata intr-un fel... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: UNIMOG - Mercedes-Benz Se vede in imaginile de pe site , modelul cu cabina dubla ... Am incercat sa`l gasesc dar nu`mi da nici un rezultat goagalul pt Unimog double cab. Stie careva ceva de acest model ? Toate modelele de unimog au dif blocabile sau nu ? :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelc Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: UNIMOG - Mercedes-Benz Se vede in imaginile de pe site , modelul cu cabina dubla ... Am incercat sa`l gasesc dar nu`mi da nici un rezultat goagalul pt Unimog double cab. Salut, Cauta "DOKA". Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: UNIMOG - Mercedes-Benz Salut, Cauta "DOKA". Numai bine. Mersi mult :h5 Super masini ... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate