geologu79 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Buna tuturor! Intentionez sa imi achizitionez un ARO pt iesiri familieale in zone montante. Am vazut anuntul asta http://img831.imageshack.us/img831/6913/aroxs.jpg Ce spuneti merita? (masina respectiva) Editat Februarie 7, 2011 de Astral Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Aro 240 Ala e un ARO 244, teoretic e ok, dar pretul e cam mare.... Editat Februarie 7, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Aro 240 Cam cat ar face ? Sub 2000? Vreau sa mentionez ca sunt novice in off-road dar si aici pe site. E cineva din Iasi care sa ma ajute cu mai multe informatii (tehnice, de piese)? Editat Februarie 7, 2011 de Astral Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Sfat achizitie Aro 240 Mai suntem inca si din Iasi detinatori de Aro, desi eram pregatit sa-l vand :ha: Ca idee generala, daca nu ai talent la mecanica, mai bine nu te bagi la Aro... sau nah, daca ai tata/ socru / frati mecanici iscusiti si dispusi sa aiba rabdarea necesara in a mentine un Aro in stare buna pe strada :grin: Oricum, daca vrei sa vezi care e treaba cu Aro, ne putem intalni sa-l vezi pe al meu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Sfat achizitie Aro 240 E posibil sa cumpar ARO lu Tudop. Se merita sa dau 2000 euro pe el dar fara troliu? Cei care cunosc masina colegului imi pot da un sfat pertinent tinand cont ca toti suntem colegi de forum dar eu sunt un novice? Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Sfat achizitie Aro 240 Nu am vazut niciodata masina lui tudop altfel decat in fotografii si filme. De stiut, insa, stiu de ea de multa vreme. Pare a fi in mintile ei si are si unele imbunatatiri folositoare in off road. Mai stiu si ca era ingrijita de proprietar. Asupra pretului nu ma pot pronunta. asta voi trebuie sa lamuriti. Si apoi, o definitie a pretului suna cam asa: "pretul unui bun este suma de bani pe care cineva este dispus sa o plateasca pentru bunul respectiv, la un moment dat". ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate