geologu79 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Rog un coleg de forum posesor de ARO (nu Aro 10) de preferat 240,243,244 din IASI sa faca cu mine un test drive cu mine si eventual sa ma scoleze cat de cat in privinta ARO. Solicit acest lucru deoarece intentionez sa imi achizitionez in max 1 luna un ARO.:banana Bineinteles platesc eu test-drive-ul!:grin: Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI E vreun coleg din Iasi cu Aro 243 sau 244 cu motor de Brasov ca sa faca cu mine un test -drive? :dr1 Chiar vreau sa imi fac o idee inainte de a-mi cumpara un Aro. Mentionez ca am testat un Aro 244 cu motor de Pegeaut dar vreau sa vad cum se comporta si renumitul motor de Brasov. Pun eu motorinaaaaaaaaaaa! Plus bere:2dr Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Pai, nu ai vorbit cu posesorul ARO-ului cu motorizare Peugeot? Sigur stie si alti posesori de ARO din Iasi. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Am discutat cu proprietarul Aro-ului cu motor de Pegeaut. Chiar am facut test drive cu el. Dar vreau sa iau in calcul si optiunea unuia cu motor de Brasov. Haideti baieti, niciunul din Iasi cu motor de Brasov sa iasa zilele astea putin prin coclauri si sa ma ia si pe mine?? Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Prietene! ai citit si ultima propozitie din mesajul meu anterior? ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Domnu Chiriac! Am citit bine mesajul d-voastra. Sigur mai sunt alti posesori de Aro in Iasi. Asta e si ideea mea cand am postat acest mesaj ca ceilalti posesori de Aro sa il citeasca si eventual sa ii dea curs sau nu. Si nu cred ca ar fi corect ca sa cer alte nr. de tel de exemplu de la posesorul cu motor de Pegeaut. Sigur ceilalti colegi din Iasi vor citi acest mesaj. Las la atitudinea domniilor lor sa imi raspunda sau nu! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Aha! Vezi ca "domnu Chiriac" nu e membru, pe aici, pe forum. Numai Dan Chiriac este. Si nu cred ca are amicul tudop sensibilitati din astea. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Salut.Ai putea sa mergi si cu Aro 243 si aro 10.Diferenta este intre ele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Test drive ARO - IASI In cazul de fata a fost castigator un Pajero MK2 3000 V6 :grin: Macar e mai incapator, nu intra fumul de diesel inauntru si gasesti piese de calitate la preturi decente (spre deosebire de Aro :ha: ) Imi permit sa cer inchiderea acestui topic in numele autorului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Test drive ARO - IASI Tudop are dreptate... se poate inchide! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Test drive ARO - IASI chiar se poate inchide! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate