Vizitator Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 http://www.sat-gps-locate.com/english/index.html trebuie sa introduci nr de tel al persoanei cautate :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 :? am pus nr. meu da' nu era nici o blonda langa :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 :? am pus nr. meu da' nu era nici o blonda langa :roll: fi atent ca e sefa :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 La mine era :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 :shock: vai, nu ÅŸtiam că sunt femeie :shock: Poate că ar trebui să-mi pun o glindă mare pe tavan :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta :grin: Un zambet care face cat o mie de cuvinte Ce zici sa legi cateva intr-o descriere aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=763051#post763051 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta Un zambet care face cat o mie de cuvinte Ce zici sa legi cateva intr-o descriere aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=763051#post763051 S-auzim de bine Auzi tu vrei vreo functie pe forum ? E an electoral si in stilul asta ai sanse. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta Nu am si nici nu candidez la vre-o functie. Doar ca asa mi se pare de bun simt si colegial ca sa ne salutam intre noi si mai ales sa ne prezentam. Si pana la urma fiecare ne aducem aportul asa cum putem ca treburile sa mearga ok pe aici. In rest toate bune. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kottanelkul Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta Scuze, doar acum am apucat sa citesc (aproape tot :wink: ) regulamentul si am aflat ca pe acest forum se cere o "prezentare". Remediez "problema" numaidecat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kottanelkul Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta ... de fapt, nu stiu de ce, nu pot sa "ma prezint". Nu ma lasa sistemul sa postez prezentarea. Trebuie sa iau legatura cu cineva "din conducere"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta Auzi tu vrei vreo functie pe forum ? E an electoral si in stilul asta ai sanse. :ha::ha::ha::ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta ... de fapt, nu stiu de ce, nu pot sa "ma prezint". Nu ma lasa sistemul sa postez prezentarea. Trebuie sa iau legatura cu cineva "din conducere"... Ti-am raspuns la pm si ti-am spus cum ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: cum sti unde se afla nevasta Auzi tu vrei vreo functie pe forum ? E an electoral si in stilul asta ai sanse. Nu e cazul sa fii malitios gratuit......Doar facuse o recomandare unui user nou, pur si simplu din colegialitate ! Ai vreo problema cu asta ? "Apropo ca veni vorba", tocmai tu te-ai gasit sa faci observatii cand nici tu n-ai spus doua-trei vorbe pe topicul de Prezentarea membrilor.....!!! Inainte sa "fim dastepti" , hai mai bine sa ne uitam in "ograda" proprie sau in oglinda........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate