parintele Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Salutare... Am o B2500 la care am avut probleme cu pompa de injectie, cauza a fost apa in rezervor... Am reparat pompa, am pus-o pe masina, merge, dar a aparut alta problema. Cand am montat pompa am dat si rezervorul jos pentru a-l curata si am gasit in el rugina...practic fundul e ruginit relativ serios iar lateralele sunt si ele ciupite.... Are cineva idee daca se paote curata cumva rugina si daca dupa ipotetica indepartare a ruginei creste riscul sa rugineasca in timp scurt si mai tare? Nu de alta dar nu as vrea sa mai prapadesc inca o pompa, ar fi mai ieftin sa iau un rezervor nou.:ang3 In situatia in care nu se paote curata, probabil, are cineva idee de unde pot cumpara un rezervor in afara de reprezentanta, evident la un pret mai acceptabil?Pe anunturile de dezmembrari am sunat si nu are nimeni. Stiti pe cineva capabil sa confectioneze un rezervor nou dupa tiparul celui vechi sau sa il taie pe asta si sa-l curete, in eventualitatea in care nu poate fi curatat asa cum e? observatie: mi-au spus vreo cativa amici mai priceputi, printre care unii lucreaza la porshe si alte reprezentante, ca exsita o sansa mica de a-l curata prin introducerea unor bile sau piulite in interior, un proces gen sablare cu bile sau cum s-o numi.... credeti ca merita incercat, a reusit cineva? Eu sunt cam sceptic sa spun drept... Idei, solutii, pareri, urari de bine? Va multumesc anticipat;) Daca are cineva un rezervor de vanzare il rog sa ma contacteze. PS: deocamdata merg din sticla de 5 litri si ma gandesc la o solutie sa folosesc un rezervor pus in bena, sa vad cum fac sa trag curtunele pana la filtru... PS2: stiti cumva cam ce filtru suplimentar de montat pe furtunul tur pot folosi? Asta ca masura suplimentara de precautie, ma gandesc ca 2 filtre in loc de unul, singurul, adica cel de motorina al masinii, nu ar strica...zic bine sau bat campii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: REzervor B2500... Salut, Exista solutii antirugina, se gasesc la magazinele de piese auto.Gen Tyruginol sau deruginol si mai sunt si altele( astea-mi vin in minte ). Eu vad reparatia asa: Demontat, spalat cu ceva benzina intrucat motorina e grasa si nu adera solutia,uscat bine de benzina intrudus 3-4 litri de solutie, agitat 5 minute, lasat 2 minute si agitat iar. In felul asta solutia are timp sa atace rugina asezata acolo. Scoti solutia din el si-l clatesti iar dar cu motorina, care nu va fi folosita ca, combustibil. Daca rugina a patruns adanc in peretii rezervorului, renunta din start, exista riscul ca la aceasta operatiune sa apara pori sau sa-l gauresti de tot. Dar asta doar daca este ruginit in profunzime. Treaba cu bilele este buna si in loc de bile se mai poate folosii un lant, de preferabil curat si este mai recomandabil fiind mai usor de scos, cu bilele o sa ai ceva de treba apana le scoti. Dar la fel este si aici, daca tabla este efectata profund de rugina, iar exista riscul sa-l spargi. Daca este si la exterior ruginit, foloseste aceiasi solutie apoi aplici un grund. Despre filtrul in plus este binevenit mai ales daca este un filtru decantor, din pacate nu stiu ce se potriveste exact dar sant sigur ca sunt solutii. Bafta maxima! :h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
parintele Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: REzervor B2500... Dap, stiu ca exista diverse solutii, eu al luat ceva nemtesc de prin practiker la 200 ml care functioneaza pe tabla destul de ok. In rezervor nu prea a mers pentru ca asa cum spui sunt reziduuri grase, ceroase, etc... Am bagat niste diluant si am mai curatat, urmeaza sa folosesc o solutie concentrata de soda caustica apoi o sa incerc din nou cu antirugina si sablare cu lant si piulite (numarate). Intre timp masina merge foarte bine din rezervor improvizat si pana gasesc un rezervor second in stare foarte buna ma gandesc foarte serios la un rezervor temporar mai mare (m-am gandit la un butoi de bere sau ceva similar care sa stea ori in bena ori in spatele scaunului din dreapta soferului, functie de necesitati). O sa incerc sa trag 2 conducte pe sub torpedou apoi prin spatele banchetei din spate pana in bena (3 gauru de 10 mm). Mai trebuie doar sa caut niste garnituri etanse prin care sa trec furtunele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: REzervor B2500... Salut, Legat de acele reziduri grase, de aia recomandam benzina. Poate chiar lasata ceva timp in rezervor. Daca peretii rezervorului sunt sanatosi, poti baga deja acel lant si-l invarti acolo cu benzina. Astfel slabesti rezistenta depunerilor si benzina le dizolva. Succes! :h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu1973 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: REzervor B2500... incearca sa ridici sorbul mai sus temporar pana cand ai alt rezervor o data intrata rugina nu o mai opresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: REzervor B2500... Cum decurge operatiunea @ Parintele?? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.m Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: REzervor B2500... daca nu ai gasit rezolvare am eu un rezervor suna si vb gabi 0722431700 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate