Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Au ma lasa ambreiajul la Discovery

666

Postări Recomandate

Daca cineva a auzit de vreun ambreiaj (altul decat cel original, unul mai heavy duty) pt. disco 3 m-ar lumina.

Masina e din 2007, o am de noua si am facut cu asta 127.000 km si am fost multumit la ce am facut cu ea.

In cazul in care cunoasteti si furnizori de piese mi-ar prinde tare bine pt. viitor ca m-au rupt astia de la Premium Motors.

Multam frumos .

:top

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Au ma lasa ambreiajul la Discovery

Multumesc mult domnule Administrator, pentru mine mesajul dumneavoastra, este foarte important si de mare ajutor.:br

Recomand tuturor celor nevoiasi sa va consulte inainte de a cauta ceva.

Veti fi un administrator performant si plin de succese viitoare.

Imi cer scuze pentru nesabuinta, indrazneala si proasta crestere de care am dat dovada, lucruri pe care le recunosc si le regret pentru totdeauna.

Pentru potentiali faptuitori va voi putea da un sprijin al conditiunilor ,,stricto sensum,,.

Si acum ca m-ati rezolvat cu ambreiajul(tipic romaneste), o sa-mi fac cv-ul si sper sa nu gresesc locul (cu poze fata si profil).

Daca gresesc am picat si nu stiu daca pot sa mai dau o data(asta nu prevede contractul, pardon regulamentul). semnat 666

Link spre comentariu

Re: Au ma lasa ambreiajul la Discovery

In primul rind salut si bine ai venit la noi pe forum. Avind in vedere ca esti inscris mai de mult pe forum era bine daca incercai sa citesti regulamentul mai intii. Cred ca deja ai primit pm din partea admin-ului asa ca incerc sa te ajut in ce ai de facut. Deci conform regulamentului iti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page45

Dupa care poti posta orice pe forum numai sa ai grija sa fie in sensul sectiunii in care postezi. Ti-am mutat eu topicul la sectiunea Discovery. Unul dintre furnizorii de piese LR de pe forum este Catalin de la Land Atelier. Are banner pe forum si poti afla datele lui de contact.

Spor la citit toata sectiunea LR, vei avea multe de invatat.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare